Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POSLE BATINA U NOĆNOM LUDOVANJU

Ivan pretučen, a provodi se po klubovima!

Autor: S. A. | 29.09.2014 - 10:30:00h | Komentara: 0

Ivan Marinković, koji je pre nekoliko dana pretučen u centru Beograda, rešio je da svoje rane leči u kafani. Tako je bivši muž Goce Tržan u subotu uveče posetio jedan noćni klub gde je uprkos bolovima, uživao do jutra.

Podlive po licu i dalje ima: Ivan sa prijateljem

Podlive po licu i dalje ima: Ivan sa prijateljem

Kako nam je rekao izvor sa lica mesta, bivši farmer je sve vreme bio dobro raspoložen, a mnogi su mu prilazili i raspitivali se za njegovo stanje i situaciju koja mu se dogodila.


- Ivan je oko ponoći došao u klub sa jednim drugom. Bio je baš dobro raspoložen i sve vreme nasmejan. Vidljive su mu povrede, oči su mi još otečene i ima ispod oka podlive, kaže da ga sve još jako boli, ali uprkos tome on je bio veseo, pevušio je, nazdravljao sa prijateljima. Mnogi gosti kluba su mu prilazili, i oni sa kojima se poznaje, ali i ovi koje prvi put u životu sreće, raspitivali su se kako je, šta se dogodilo. Koliko mu je bilo dobro u noćnom provodu govori i činjenica da je Ivan kafanu napustio nešto malo pre jutra - ispričao nam je izvor iz kluba.

Podsećanja radi, Marinković je pretučen u sredu posle podne, nedaleko od stana gde živi. Kako je rekao, njega je nekoliko momaka tuklo metalnim šipkama i zadobio je lakše povrede, koje su mu konstantovane u Urgentnom centru. Kako je sam naveo u policiji, Ivan sumnja da ga je pretukao Aca Stanimirović član “Amadeus benda”, a tvrdi da su i kamere zabeležile taj trenutak.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP