Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BIVŠI FARMERI NESMOTRENIM POTEZOM POTVRDILI DA SU U TAJNOJ VEZI

Ivan proverava poruke u Sarinom telefonu!

Autor: A. Radojević | 01.02.2014 - 07:02:00h | Komentara: 5

Otkad je raskinula sa Andrijom Akijem Markovićem, Sara Trajanović tvrdi da se ne viđa i ne čuje sa Ivanom Marinkovićem, ali je sama sebe demantovala kada se u četvrtak uveče zajedno sa bivšim mužem Goce Tržan pojavila na proslavi rođendana biznismena Nebojše Bojovića!

Ljubomorni, kao i na farmi:  Marinković i  Trajanovićeva

Ljubomorni, kao i na farmi: Marinković i Trajanovićeva | Foto: Mitar Mitrović

Njih dvoje su sve vreme zajedno sedeli, šaputali, a Marinković je u jednom trenutku uzeo Sarin telefon i pregledao joj poruke, što potkrepljuje časršijske priče da su u tajnoj vezi, iako oni tvrde da su samo prijatelji!

| Foto: Mitar Mitrović

Goga povela tatu na rođendan!


Goga Sekulić je na rođendan svog venčanog kuma Nebojše Bojovića povela oca Novu! Njih dvoje su sedeli zajedno, a pevačica je jednu pesmu posvetila ocu, koji joj je bio velika podrška nakon smrti supruga Igora Ramovića. Novo i Goga su sa prijateljima do ranih jutarnjim sati uživali u odličnom provodu.

- Ivan i Sara su zajedno došli na „Akapulko“ kao gosti na rođendanskoj proslavi Nebojše Bojovića. Sve vreme su bili veseli, a društvo su im pravili bivši cimeri sa farme Suzana Perović i Lepi Mića. Njih dvoje su sedeli jedno pored drugog i non-stop su šaputali i smejali se. Delovali su kao zaljubljen par, ali se nisu nijednom poljubili, trudeći se da sakriju da postoji nešto između njih. U jednom trenutku, Sara je uzela svoj telefon, a Ivan joj ga je oteo iz ruke i počeo da čita njene poruke i pregleda slike!
Mislim da je to dovoljan dokaz da između njih ima nešto više od prijateljstva. Dok je pevač Nemanja Staletović pevao numeru „Alkohola poplava“, Ivan je rekao Sari: „Ovo je pesma za mene!“ - ispričao je za „Alo!“ izvor koji se našao na istoj rođendanskoj proslavi, a naš paparaco je uspeo da uslika trenutak kada Ivan drži Sarin telefon.

„Njih dvoje su non- stop šaputali i smejali se. Delovali  su kao zaljubljeni  par“, kaže izvor „Alo!“

„Njih dvoje su non- stop šaputali i smejali se. Delovali su kao zaljubljeni par“, kaže izvor „Alo!“ | Foto: Mitar Mitrović


Inače, u odličnoj atmosferi na rođendanskoj proslavi uživala je i Goga Sekulić, koja je otpevala nekoliko pesama za svog venčanog kuma Nebojšu Bojovića i uručila mu poklon od zajedničkih prijatelja, a reč je o performansu trbušne plesačice. Među prvima na slavlje su stigli Boban Rajović, Aleksandra Stojković Džidža, Simonida Aćević, Dara Bubamara... Lepi Mića se nekoliko puta latio mikrofona da bi pevao slavljeniku, a u jednom trenutku je i zaigrao sa trbušnom plesačicom. U odličnoj atmosferi, piću i muzici, gosti su uživali do ranih jutarnjih sati.

Posle svađe, sve je slađe: Manda i Ćazim

Posle svađe, sve je slađe: Manda i Ćazim | Foto: M. Mitrović

Manda i Ćazim uživaju u ljubavi!

Iako se spekulisalo da je Ćazim Osmani pre nekoliko meseci udario svoju devojku Mandu Popović, njih dvoje uživaju u ljubavi više nego ikad! Kontroverzni biznismen i atraktivna Crnogorka su na proslavu rođendana Nebojše Bojovića došli među poslednjima sa estradnim menadžerom Zvonkom Grujićem, ali je njihov dolazak zasenio sve. Njih dvoje su sve vreme sedeli jedno pored drugog i razmenjivali su nežnosti, a nakon nekoliko sati su ruku pod ruku otišli u hotel.

Poslednji komentari
  • Bravo Vreme: 01.02.2014 09:55h

    drago mi je sto se druze..oni su stvarno posebni i njih veze nesto posebno...ljubav ili prijateljstvo nebitno ali savrseni su zajedno

  • Lija Vreme: 01.02.2014 09:59h

    sara se samo sa njim iskreno smeje! drago mi je sto se druze treba da uzivaju u tome sto ih spaja i da se ne obaziru na druge...

  • strahota Vreme: 01.02.2014 11:33h

    Uzas kakvi su ovo ljudi, boze me sacuvaj!

  • taca86 Vreme: 01.02.2014 20:51h

    Teski foliranti,vide da nemaju zasta drugo da se uhvate da bi bili u medijima pa podgrijavaju toboznju ljubav.Fuj!

  • nedjo Vreme: 02.02.2014 00:07h

    daleko im lijepa kuca...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP