Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ČESTITAMO

Ivana Đerisilo i Ognjen Kajganić čekaju sina

Autor: Story | 03.01.2014 - 08:40:00h | Komentara: 0

Zaljubljeni sportski par, odbojkašica Ivana Đerisilo i rukometaš Ognjen Kajganić, za tri meseca dobiće malo muško pojačanje na svom životnom terenu – sina čiji dolazak na svet s nestrpljenjem iščekuju.

Kafenisanje i  ljubavisanje: Ognjen  Kajganić i Ivana  Đerisilo

Ognjen Kajganić i Ivana Đerisilo | Foto: Rajko Ristić

Priča o trudnoći odbojkašice Ivane Đerisilo koja čeka bebu sa rukometašem Ognjenom Kajganićem, veoma je zaintrigirala domaću javnost s obzirom na to da su mnogi u njihovu vezu započetu u martu bili prilično neupućeni.
U međuvremenu, u potpunoj diskreciji i van domašaja javnosti, tri meseca zaljubljenosti bilo im je sasvim dovoljno da shvate kako vide jedno drugo kao partnere koji bi mogli kroz život da dele roditeljsku ulogu. Nedugo zatim obradovala ih je upravo ta najlepša i priželjkivana vest – da će njihov tim dobiti novog malog člana i to uoči godišnjice početka njihovog zabavljanja.
Ono što je budućeg tatu učinilo još ponosnijim jeste vest koju su saznali na nedavnom Ivaninom lekarskom pregledu - zgodna odbojkašica postaće mama dečaka, što je budućeg tatu učinilo još radosnijim i ponosnijim jer će tako porodica Kajganić dobiti malog naslednika.
"Osećam se super u trudnoći i svakoj ženi poželela bih isto, ali ipak ne bih još detaljisala na tu temu ", rekla je prošle
Ona još ne planira da ozvaniči odnos sa svojim partnerom Ognjenom Kajganićem koji je izuzetno brižan prema svojoj voljenoj s kojom je otpočeo zajednički život.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP