Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA I MANEKENKA NAPRAVILE SKANDAL U EMISIJI „LJUBAVNA DOKTORKA“

Ivana: JK ne zna da peva!
JK: Ma ona je mentol!

Autor: A. Veljković | 26.02.2013 - 23:32:00h | Komentara: 10

Skandal koji se desio pre dva meseca, a u kom su akteri voditeljka Isidora Bjelica, pop zvezda Jelena Karleuša i manekenka Ivana Stanković, tek sada se pročuo.

„Samo što me žena nije ubila i samo što me još nije fizički napala“: JK

„Samo što me žena nije ubila i samo što me još nije fizički napala“: JK | Foto: Miloš Perić

Naime, u emisiji “Ljubavna doktorka” TV “Happy” gošće su bile Jelena Karleuša Tošić, Ivana Stanković i Nigor, ali je poznata manekenka zbog svađe sa pop divom ljutito napustila studio. - Ivana je nakon Jeleninog hvaljenja same sebe rekla kako je njen stav da ona ne zna da peva i tada je izbila ozbiljna svađa. Isidora je ćutala i nije htela da se meša, što je manekenku posebno naljutilo i onda je napustila studio - priča za naš list izvor koji se našao na licu mesta, a i same Jelena i Isidora su o ovome pre neki dan pričale u emisiji “Tačno u podne”, samo ne spominjući ime osobe koju su komentarisale!

Nije htela da se meša: Isidora Bjelica

Nije htela da se meša: Isidora Bjelica | Foto: Miloš Perić

- Kod Isidore u emisiji samo što me jedna žena nije ubila i samo što me još nije fizički napala. Napade me žena koja je bila njena druga gošća. Svako ima pravo da nekog voli ili ne voli, ali ne možeš da vređaš i fizički napadaš, a da ne pričamo o tome da treba da soliš bilo kome pamet. Zato svi vi ljudi koji ste drugačiji, imate sva prava da budete drugačiji i ne dozvolite onim nebitnim, onim u masi, onim linč mentolima da vas sputaju, spuste i ubiju sve - rekla je Karleuša, dok je Ivana za “Alo!” izjavila:

Misli da JK samo prodaje maglu: Ivana

Misli da JK samo prodaje maglu: Ivana | Foto: Nenad Milošević

- Ja kao Ivana Stanković mogu da dozvolim sebi da imam svoje mišljenje i da ga naglas kažem. Vrlo dobro se zna ko sam ja i kako sam gradila karijeru, a ko je Jelena Karleuša. Ona ne zna da peva, uspela je da napravi karijeru prodajući maglu i to je moje mišljenje, a ona, da je bila malo manje sujetna, trebalo je to da shvati kao kompliment. Nisam htela da dođem u tu emisiju i sedim pored Jelene Karleuše, ali sam na molbu Isidore Bjelice ipak pristala jer mi je tada bila dobra prijateljica.

No, više nije jer me nije ispoštovala kao gosta i nije me podržala da kažem svoje mišljenje. Imam dobar sluh i ne nosim slušni aparat, tako da znam da Jelena ne ume da peva - izjavila je Ivana za “Alo!”. Isidora Bjelica nije bila dostupna za komentar, dok je Jelenin PR na ovo izjavio:
- Ni tad, kao ni do sad, Jelena nema komentar na takve pojave.

Isidora Bjelica tuži TV Happy!

Poznata spisateljica Isidora Bjelica povukla je svoju emisiju "Ljubavna doktorka" sa TV "Happy", nakon niza uvreda koji je na njen račun izreklo rukovodstvo televizije sa nacionalnom frekvencijom. Oni su optužili autorku emisije "Ljubavna doktorka" da u svoju emisiju dovodi nenormalne goste ali i publiku.

Pismo koje je reditelj Robert Petrović poslao direktorki TV "Happy" Aleksandri Krstić i vlasniku Predragu Rankoviću Peconiju, a koje su oni aminovali, sastoji se od niza uvreda, na račun osoba sa posebnim potrebama, maloletnih lica, kao i grupe studenata i učenika, koja čini publiku u emisiji, a koju rukovodstvo TV Happy, karakteriše kao očigledne pripadnike LGBT populacije. Kao takvi oni se automatski proglašavaju “nenormalnim” i nepoželjnim za ovu televiziju, te se "moraju smesta zameniti normalnim heteroseksualcima.“

I Miloš Bojanić napustio emisiju!

Znam da oni  ne bi imali novca da isplate sumu koju sam u  tužbi tražio  na ime odštete Miloš Bojanić

Miloš Bojanić | Foto: Emil Čonkić

Pre samo nedelju dana desio se incident u emisiji “Magazin In” Sanje Marinković, gde je pevač Miloš Bojanić izašao iz studija. Braćala je zbog, kako kaže, uvreda Vesne Vukelić Vendi otišao usred snimanja i nije postojala mogućnost da ga nagovore da se vrati. Ovim je i korektan odnos Bojanića i Marinkovićeve pokvaren, tako da se manija raskidanja estradnih prijateljstava nastavlja.
Poslednji komentari
  • Jovan Jovanovic Vreme: 27.02.2013 00:58h

    Ivana je i vise nego u pravu.Kakvu toleranciju Karleusica zagovara,kada pravi pesme(pardon za ovo "pesme",htedoh reci numere)kao npr. "Krimi rad"?Kriminalci su tolerantni?Mozda jesu prema njoj.A otac joj je policajac.Odlaskom u tu emisiju Ivana je bukvalno"bacila bisere pred svinje".

  • hromi daba Vreme: 27.02.2013 04:15h

    Karleuša svoje koketiranje sa LGBT populacijom želi da materijalizuje, bliži se datum njenog koncerta na "Ušću" pa u strahu da će biti slaba posećenost, odjednom su joj dragi svi koji ne misle kao ona. Ivana Stanković je apsolutno u pravu, devojka je rekla samo istinu, niti je šta dodala, a nije ni oduzela. Karleuša ne zna da peva, živi na foru već petnaestak godina. Da je u pravljenju skandala nenadmašna, tu joj treba skinuti kapu !

  • mimi Vreme: 27.02.2013 06:36h

    Pa Jelena kukala si da ti niko u lice nije rekao ulice dane zna da peva...

  • vaso Vreme: 27.02.2013 09:23h

    Ivana je sasvim u pravu. Karleuša nema pojma o pevanju, ona je drekavac u ženskom obliku što se pevanja tiče.Pitam se samo ko je toliko diže u zvezde kad je ona posvađana sa muzičkom umetnošću.

  • paradoks Vreme: 27.02.2013 10:51h

    ivana je u pravu. karleusa gradi karijeru poziranjem, brendiranom garderobom i skandalima. nije nikakva pevacica i vise se ponasa kao starleta. od nje "zvezdu" prave novinari koji podizu tiraze njenim lupetanjem, a njena "popilarnost' moze da se podvali jos jedino tinejdzerima koji i nemaju preveliki izbor u ovom drustvu. njen toliko hvaljeni koncert je bio scenski efekat i to je jedino i sta moze da ponudi da bi svoje krestanje stavila u drugi plan

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP