Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ISPOVEST

Ivana Negativ posle srčanog udara: Život me je opomenuo da prikočim!

Autor: Blic | 26.03.2015 - 21:30:00h | Komentara: 1

Jedna od najboljih pevačica sa ovih prostora je nakon ugradnje stenta odlučila da promeni život iz korena.

Ivana Peters

Ivana Peters | Foto: Vesna Lalić

Ivana Peters (40) sada se oseća dobro, kaže Milen Zlatanović Zmolen, pevačicin prijatelj i bivši gitarista benda „Negativ“. Pevačica se deset dana posle srčanog udara, zbog čega joj je ugrađen stent, nalazi na kućnom lečenju.

- Ivana je dobro i biće sve bolje. Čuli smo se i uverio sam se da nije klonula duhom. Ispričala mi je šta joj se desilo i da je iz toga izvukla pouku. Naime, to je shvatila kao opomenu da prikoči i odredi prioritete u životu - rekao je za „Blic“.

Milen i dodao da Ivana u ovom trenutku ne želi da daje izjave za medije, kao ni članovi njene porodice.

Briga ukućana
Ivana Peters trenutno je na kućnom oporavku. U tome joj najviše pomažu devetogodišnja ćerkica Sara, bivši suprug Aleksandar i sestra Nevena. Pevačica je odlučila da se na neko vreme povuče iz javnosti i posveti svom zdravlju i porodici. Prijatelji kažu da je, uprkos svemu, pozitivna i da se nada samo najboljem.

Kako za „Blic“ kažu u Kliničkom centru Srbije, Ivana je u bolnicu primljena pre deset dana zbog akutnog infarkta. Odmah je uvedena u salu za kataterizaciju jer se radilo o infarktu u toku. Prvo je urađena balon dilatacija, proširivanje arterije, pa joj je tek onda ugrađen stent.

Nedelju dana je provela u bolnici, iz koje je otpuštena u dobrom zdravstvenom stanju pre tri dana. Inače, stent joj je ugradio jedan od najboljih interventnih kardiologa, prof. dr Goran Stanković.

Podsetimo, bivšoj članici dens grupe „Tap 011“ i sadašnjem frontmenu rok sastava „Negativ“ pozlilo je na snimanju TV emisije „Ko je kod Koje“ na RTS-u, nakon čega je hitno prebačena u bolnicu i operisana.

Juče smo pokušali da stupimo u kontakt s pevačicom, kao i s njenom sestrom, bivšim suprugom i ostalim najbližim rođacima i prijateljima, ali oni nisu želeli da govore o ovoj temi.

Poslednji komentari
  • mima Vreme: 27.03.2015 08:03h

    Zao mi je, ali se nadam, da ce posle ovoga da prestane, da pusi. Eto neke koristi i od bolesti, ukoliko uspe u tome. Treba da misli i na svoje dete.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP