Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

HITNA INTERVENCIJA

Ivana Selakov operisala tumor!

Autor: Kurir | 22.03.2014 - 10:45:00h | Komentara: 0

Pop pevačica Ivana Selakov podvrgnuta je pre tri dana hitnom operativnom zahvatu u zemunskoj bolnici, a tim hirurga prilikom intervencije otklonio je pevačici tumor s materice.

Hoće letnji hit: Ivana Selakov

Ivana Selakov

Ivana nikad nije imala sličnih zdravstvenih problema, ali sreća u nesreći je što redovno ide na ginekološke kontrole, pa je na vreme uočena i ova promena, kaže za "Kurir" prijateljica bivše članice sastava "Bjuti kvins".


- Ivana je mnogo radila i putovala u poslednje vreme, ali je, kao i uvek, našla vremena da ode na pregled, čime daje primer i drugim ženama da učine isto. Prilikom rutinske kontrole lekar je uočio promenu na materici, a nakon dodatnih analiza operacija je zakazana po hitnom postupku.

- Prilično se uplašila, ali doktori su je smirili i objasnili joj da će problem biti brzo rešen, te da nema razloga za brigu budući da je promena na vreme uočena. Ivana se bez odlaganja, u pratnji dečka i menadžera Predraga Mirkovića, javila u bolnicu i operisana je samo nekoliko sati kasnije.
Operacija je trajala tri sata. Lekari su optimistični i najverovatnije je reč o benignom tumoru, ali čekaju se rezultati i histopatološki nalaz, koji će otkloniti svaku sumnju - kaže Ivanina prijateljica.

Tragom ovih informacija pozvali smo popularnu pevačicu i upitali je kako se oseća, ali Ivana, razumljivo, nije bila pričljiva, pa je samo kratko prokomentarisala:
- Dobro sam, hvala što brinete! Ne znam ko vam je dao ove informacije, ali ne bih trenutno o zdravlju. Probajte da razumete moju želju da sada o tome ne govorim - rekla je ljubazno Ivana.

Operacija je prošla bez komplikacija, a promene, kao i sama intervencija, nisu ostavile nikakve posledice po reproduktivne organe, pa će pevačica bez problema moći da se ostvari kao majka - kaže sagovornica "Kurira".

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP