Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MANEKENKA POTRESENA ZBOG BAKINE BOLESTI

Ivana Stanković: U velikoj sam depresiji!

Autor: Z. S. R | 22.10.2014 - 09:30:00h | Komentara: 10

Ivana Stanković preživljava ovih dana pravi pakao zbog nesreće koja je zadesila njenu porodicu. Kako „Alo!“ saznaje, manekenki je baka obolela i u veoma je teškom zdravstvenom stanju.

Prolazi kroz težak period: Ivana Stanković

Prolazi kroz težak period: Ivana Stanković | Foto: Nebojša Marković

- Ivana je jako vezana za baku, sa njom je najviše vremena provodila i ona je othranila. Otkako leži u postelji, u teškom stanju, Ivana je zapala u depresiju. Stalno plače i koristi antidepresive jer ne može da se pomiri sa činjenicom da je osoba koju najviše na svetu voli jako loše. Ona se trudi da baki ništa ne fali, ali joj je teško da je gleda nepomičnu - govori dobro obavešten izvor.


Kako dalje izvor navodi, Ivanina baka već nekoliko dana je u teškom stanju, a procene lekara nisu baš najsjajnije, što nam je i sama manekenka potvrdila.
- Molim vas da me razumete, u velikoj sam depresiji i proživljavam teške trenutke. Neću ništa sada da pričam, a ako dođe do najgoreg, obavestiću javnost o porodičnoj tragediji - rekla je Ivana za „Alo!“ gušeći se u suzama.
Koliko je situacija sa bakom pogodila, govori i da se na njenoj oficijalnoj Fejsbuk stranici pojavila informacija kako stranica neće biti aktivna zbog toga što manekenka proživljava najteži period u životu.

- Nažalost, naša Ivana proživljava najteže trenutke u životu. Do daljeg, prestajemo sa objavama. Hvala vam od srca što ste nas dosad pratili i podržavali - napisano je u obaveštenju.
Poslednji komentari
  • rajko Vreme: 22.10.2014 10:54h

    Citam i ne verujem ! Joooooj Srbijo.

  • Rajko Vreme: 22.10.2014 10:55h

    Citam I ne verujem!Jooooj Srbijo.

  • Ало! Vreme: 22.10.2014 11:30h

    Аман за аман! П.С. Смрт веома старе особе никако није "трагедија", већ тужан догађај.

  • Teodora Vreme: 22.10.2014 12:42h

    Ko jer uopšte ova ivana stanković? Da li samo ona u ovoj jadnoj državi ima baku koju voli, a koja je, pri tom, i bolesna? I šta sad narod da radi kad je ivana depresivna jer joj je baka bolesna? Da li će se tim povodom oglasiti premijer vučić? Možda predsednik nikolić, eventualno ministri zdravlja i policije...mMožda će biti vantedna KZŠ sns.

  • Mex Vreme: 22.10.2014 13:31h

    Ivana,udaj se imaj muza,decu ponasaj se onako kako je priroda odredila.Ako ti imas 40 god.tvoji roditelji oko 65,baka ima sigurno vise od 85 god. Lepe godine koji u danasnje vreme malo ko moze da dozivi..Zao mi je nje,ali priroda je kod tvoje bake bila pravedna..Ceni to!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP