Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SADA SE NIJE ŠALIO!

Ivanović: Ne morate da pozivate na silovanje moje porodice, to sam doživeo! (VIDEO)

Autor: Puls | 05.12.2014 - 22:30:00h | Komentara: 8

Televizijski voditelj Ivan Ivanović oglasio se u svojoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" večeras na Prvoj povodom prozivki koje je doživeo u proteklih nedelju dana posle ispričanog vica, za kojeg je i on sada konstatovao da nije bio duhovit.

Ivan Ivanović

Ivan Ivanović

– Dobio sam gomilu poruka od vas iz Bosne koje su se uglavnom odnosile na to kako treba mene da zakoljete, a ženske članove moje porodice da silujete kako bih ja shvatio kakva je to vrsta boli. Ovo nikada nisam planirao da delim sa vama, ali ne morate nikoga da silujete iz moje porodice. Ja u mojoj porodici imam vrlo direktno iskustvo sa silovanjem i vrlo dobro znam kako to izgleda i kakve rane ostavlja na ženama koje su kroz to prošle na njihovim porodicama. Tako da taj deo možete da preskočite, znam vrlo dobro. Kao neko ko to vrlo dobro zna, sigurno da nikada ni pijan, ni lud, ni besan, ni nenormalan, ni bolestan ne bih mogao da kažem ništa na tu temu što bi povredilo bilo koju ženu, bilo kog naroda, bilo koje zemlje, ne na Balkanu, već u celom svetu. Ipak, moj glavni utisak je način na koji su bosanski mediji, bosanski portali komentarisali ono što sam ja rekao, tj. njihovom interpretacijom moje rečenice - rekao je Ivanović.

Više čitajte na sajtu Pulsa.

Poslednji komentari
  • awatar Vreme: 06.12.2014 00:05h

    Ma bravo IVANE ispravno si postupio bravo svaka cast!!!

  • LJubinka Vreme: 06.12.2014 03:07h

    Nemoj ti meni da se sekiras,to je narod za sebe,cudan,Svakih sto godina menjaju stvari koje se kod nas Srba nikada ne menjaju.PRVO ,promenise veru{Dadose veru za veceru}Drugo.,poreklo{hvala im sto se otkacise od nas}sada su Bosnjacii navalili ko mutavi i nas srpski da unakazuju sa tudjim recima,od turskog,albanskog,arapskog,latinskogi sve na kamaru sa nasim"velikosrpskim dijalektima.i pokusavaju da naprave bosnjacki"Posebno se prave kulturni sa infinitima sto drpaju na skolovanju u Zagrebu.Zato sami ce se sebe stideti.Citaj komentare u Podgorickoj Pobjedi pa ce ti sinko sve biti jasno.Ostaj mi zdravo!

  • nelli Vreme: 06.12.2014 08:05h

    BRAVO!!!

  • acca Vreme: 06.12.2014 08:26h

    ko ga trazi taj ga i dobije

  • RS Vreme: 06.12.2014 08:59h

    Ivane ti si sjajan lik.Sta im se pravdas,oni samo laju na Srbe i vrebaju priliku da pokazu svoju vjekovnu mrznju prema nama,samo im treba izgovor! Ostani takav kakav jesi,mi te volimo!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP