Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OBNOVIO ROMANSU

Ivanović se pomirio sa bivšom ženom!

Autor: Zorica S. Radulović | 05.10.2014 - 20:56:00h | Komentara: 2

Ivan Ivanović pomirio se sa bivšom ženom Zoricom, od koje se pre dve godine zvanično razveo. Kako „Alo!“ saznaje, voditelj i njegova supruga dali su novu šansu staroj ljubavi, te se svakodnevno čuju i viđaju.

Ivan Ivanović sa bivšom suprugom i ćerkom Stašom

Ivan Ivanović sa bivšom suprugom Zoricom i ćerkom Stašom | Foto: Miloš Perić

Naime, Ivanović i njegova bivša supruga viđaju se već nekoliko meseci, a neretko i prespavaju jedno kod drugog.


- Ivan i Zorica su shvatili da su možda prenaglili u odluci da se razvedu. Zaključili su da se vole i da su jedno drugom veliki oslonac i podrška. Njih dvoje nikada nisu ni prestali da se vole, a razdvojile su ih Ivanove poslovne obaveze, zbog kojih je sve manje imao vremena da se posveti Zorici, koja je tražila pažnju. Sada je sve drugačije, Ivan svoje slobodno vreme posvećuje supruzi i ćerki - govori dobro obavešteni izvor i dodaje da Zorica vodi računa o njemu otkako je izašao iz bolnice.

Fan „Flamingosa“: Ivan Ivanović

Ponovo u zagrljaju bivše supruge: Ivan Ivanović | Foto: Mitar Mitrović

Posvećen ćerki Staši!


Otkako se razveo, Ivan se u potpunosti posvetio ćerki Staši. Stalno putuju zajedno i koristi svaki slobodan momenat kako bi bio s njom. I ona je veoma vezana za oca, a upućeni tvrde da je baš Staša „glavni krivac“ što su se Ivan i Zorica ponovo zbližili. Tako, Ivanović redovno na Tviter postavlja fotografije svoje mezimice i obaveštava svoje pratioce o većini stvari koje je njegova ćerka uradila, a na koje je on i te kako ponosan.

- Zorica vodi brigu o Ivanu otkako je izašao iz bolnice. On je prvu noć posle izlaska iz bolnice proveo kod bivše žene, koja mu je pomagala u svemu. Zaista im je lepo u poslednje vreme i uživaju zajedno sa ćerkom Stašom - kaže naš izvor upućen u celu priču, a to da zaista uživa u pažnji svoje supruge, Ivan je podelio sa pratiocima na društvenoj mreži Tviter.

- Probudio sam se pored žene koju volim. Zaboravio sam koliko je to lepo - napisao je Ivan.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo voditelja, ali se do zaključenja broja nije javljao na telefon.

Podsećanja radi, voditelj se od supruge sa kojom ima ćerku Stašu zvanično razveo 2012. godine, iako su se razišli mnogo pre toga. O razlozima razvoda nikada nije javno govorio, a koliko je vezan za njih dve, govori činjenica da u svakoj emisiji pije sok iz šolje sa likovima supruge i ćerke. Ipak, nakon njihovog zvaničnog razvoda, Ivan je o odnosu sa suprugom progovorio za jedan nedeljnik.

- Moja supruga i ja smo se razišli mirno i civilizovano, viđamo se prilično redovno, zajedno vaspitavamo i odgajamo našu ćerku Stašu. Razvodi su po sebi stresni, a mi kao javne ličnosti na sve to imamo i nesreću da se svaki naš trenutak odvija pred milionima ljudi - izjavio je svojevremeno Ivanović i dodao da je njihova ćerka Staša za razvod saznala iz medija.

- Staša je sve u stvari saznala iz novina, fotografisali su moje dete kada je išlo u školu i to je bilo najstrašnije - objasnio je tada Ivanović.
Poslednji komentari
  • JA* Vreme: 06.10.2014 05:49h

    BRAVO I SRECNO oboma :) .....Takve vesti volim da citam :) !

  • SlobodaMA Vreme: 06.10.2014 07:41h

    Hahahahaha

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP