Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VODITELJ OTPUTOVAO U TOPLIJE KRAJEVE

Ivanović za praznike u Dubaiju!

Autor: I. Gajić | 08.01.2015 - 09:30:00h | Komentara: 0

Ivan Ivanović odlučio je da Božićne praznike provede sa ćerkom, i to u Dubaiju. Popularni televizijski voditelj je nakon priznanja za jedan nedeljnik da se nije pomirio sa bivšom suprugom odlučio da sa svojom naslednicom Stašom otputuje u toplije krajeve, a odluka je pala da to budu baš Emirati.

Tata i ćerka uživaju u  toplijim  krajevima

Tata i ćerka uživaju u toplijim krajevima

- Ivan je odlučio da Stašu iznenadi ovim putovanjem, što se njoj posebno svidelo. Ranije zmiske radosti i čarolije na snegu su zamenili prelepim plažama, što se ćerkici veoma dopalo. Nije isključeno da će po povratku skoknuti i na neku planinu na nekoliko dana, čisto da uživaju malo i na snegu, dok ne počne nova školska godina.

Inače, dani im prolaze u uživanju na plaži. Dok Ivan zna da uživa u najrazličitijim koktelima, Staši prijaju voćni, ceđeni sokovi, a zanimljive su joj i vratolomije i razne igrarije koje se organizuju na velikim bazenima koje imaju u sklopu hotela u kom su odseli - objašnjava nam izvor blizak popularnom voditelju, koji dodaje da je Ivanu odmor bio preko popularan jer se proteklih meseci prilično naradio.

- Ivanu je bilo prilično naporno poslednjih nekoliko meseci. Osim emsije koju vodi, bio je i u žiriju šoua “Tvoje lice zvuči poznato”, pa od silnih obaveza bukvalno nije imao vremena za odmor, ali ni da se posveti ćerki onako kako želi. Tako da je odlučio sada sve to da nadoknadi - kaže naš izvor.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP