Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VESNA ZMIJANAC PRVI PUT GOVORI NAKON PORODIČNE TRAGEDIJE:

Izgubila sam unuče o kojem sam sanjala!

Autor: Ljubomir Tozev | 25.02.2015 - 21:00:00h | Komentara: 4

Nakon saznanja da je njena ćerka Nikolija Jovanović zbog komplikacija u trudnoći izgubila bebu, muzička legenda Vesna Zmijanac je neutešna i tužna jer je ta vest srušila dugogodišnje snove. Paparaco „Alo!“ uspeo je da uslika majku atraktivne pevačice, po čijem izgledu se vidi da je dosta teško podnela celu situaciju.

Neutešna: Vesna  Zmijanac

Neutešna: Vesna Zmijanac | Foto: Zoran Ilić

- Deco, znate šta je, šta imam da vam kažem i ispričam. Mnogo mi je žao i mnogo sam tužna što sam izgubila ono o čemu sam sanjala. Pedeset posto ste vi novinari krivi jer niste bili blagonakloni na početku. Znate, kada sam se ja izborila sa vama da budete malo blaži i umereniji, tada je već bilo kasno. Na početku ste se utrkivali ko će više zao da bude. Ovo nije bila igračka. Nikako ne možete da ispravite tu grešku i da mi vratite dete. Ništa mi više ne znači - rekla je Vesna, koja je bila vrlo tužna kada smo je zaustavili na parkingu ispred lokala u koji je odlazila.

Podbula i neispavana...

Podbula i neispavana... | Foto: Zoran Ilić


Inače, pre samo mesec dana, u javnosti je odjeknula vest da je ćerka proslavljene pevačice u vezi sa članom grupe “Elitni odredi” Reljom Popovićem. Kada je otkriveno da je u vezi, samo nekoliko dana kasnije objavljena je vest i da je trudna, što su mnogi dočekali sa sumnjom.

Relja i Nikolija

Relja i Nikolija


Ona je tada izjavila da je trudnoća planirana i da joj je bilo dovoljno nekoliko meseci veze da shvati da je Relja onaj pravi. Vesna je bila srećna zbog prinove i planirala je da ćerki otkaže sve zakazane nastupe.

Sama je šetala ulicama  Beograda...

Sama je šetala ulicama Beograda... | Foto: Zoran Ilić


- Jedva čekam, ali znate, ne pitamo se uvek mi nane, mi samo mislimo da se pitamo. Ja se samo uzdam da ću imati priliku zbog obaveza gospođice, tada već gospođe i mog zeta, da se pitam. Nisam se opustila i neću sve dok Nikolija ne prestane da peva. To me nervira! Ja sam joj lično otkazala nastupe, iako su bili zakazani do maja. Biću opuštena tek za šest, sedam meseci. Nikolija će se baviti svojim novim albumom, a Relja novom pesmom - pričala je pevačica.

Prati  dnevnu štampu...

Prati dnevnu štampu... | Foto: Zoran Ilić

Pozajmljuje novine iz prodavnice


Dok je sedela u jednom kafiću na Vračaru, pevačica je odlučila da ode do obližnje prodavnice i pozajmi novine kako bi prelistala šta su o njenoj mezimici pisali. Ali ona ih nije kupila, već ih je pozajmila, a kada je pošla kući, novine je uredno vratila u market.

Poslednji komentari
  • gole Vreme: 25.02.2015 22:38h

    Šalu i razni komentari,na stranu, ali njeno ludovanje i skakanje po klubovima,verovatno i alhohol je kumovao svemu tome, ali mlada je ona,netreba da joj majka očajava,biće prinove, ali pamet u glavu. A što se tiče pozajmljenih novina iz trafike,to nije prvi put,a prodavačici bi trebalo dati momentalni otkaz. Pa šta bi bilo kad bi svi pročitali novine i vratili nazad,od čega će novinari da dobiju ionako malu platu,garantujem da se to događa po celoj srbiji,prodavačicama treba odbiti od plate,pa će drugi put da se zamisle,nije im dosta čto sami čitaju za džabe nego i drugima daju,SRAMOTA

  • momirmarkovic61@gmail.com Vreme: 26.02.2015 08:41h

    mladi su , bice dece ,naravno da je tesko ,

  • dorcolac Vreme: 26.02.2015 08:42h

    Trudnoca, beba, ima-nema...Laznjak. Unapred dobro smisljena medijska promocija majke i cerke.

  • Ana Vreme: 26.02.2015 08:47h

    Jeste novinari su krivi za sve!!! Nikolija nije bas "sva svoja, nisu joj novinari krivi, sama je zeljna medijske paznje!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP