Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SLATKO SE NASMEJALA

Izoperisana pevačica: Apsurd je upoređivati slike iz detinjstva sa sadašnjim izgledom! FOTO

Autor: ex.rs | 17.03.2014 - 11:16:00h | Komentara: 0

Od kako se pojavila na estradnoj sceni, Maja Berović - Maya nikada nije pokušavala skrenuti pažnju na sebe skandalima. Takođe, nikada nije ništa krila, jer kako sama kaže, nikada nije radila stvari kojih se stidi i koje bi kasnije morala da krije kao zmija noge.

Maja Berović

Maja Berović

Pre izvesnog vremena, pričajući o tome kako živi svoj san, jer je uvek želela da bude pevačica, Maya je priložila svoje fotografije iz detinjstva, dok je još bila u osnovnoj školi.

Maja Berović

Međutim, u moru silikonskih lepotica, a i onih manje lepih, pojavila se priča da i ova pevačica za svoj izgled može zahvaliti estetskoj hirurgiji, zbog koje danas izgleda tako lepo.

Maja Berović

- Slatko sam se nasmejala kada sam videla taj tekst, posebno ako se uzme u obzir što su uzeli kao primer moju izjavu u kojoj kažem da nemam ništa protiv estetske hirurgije. Pa danas je bar sve dostupno u toj meri, da možeš na sebi promeniti sve što ti se ne sviđa! Ja sam sama uradila to i nikada nisam krila da sam imala korekciju nosa, o čemu sam i javno pričala. Ako neko ima manjak samopouzdanja zbog nečega na svom telu što mu se ne sviđa ili ima komplekse, zašto ne bi promenio, ako već može? Ja iskreno, nisam bila iskompleksirana, niti sam imala problem sa samopouzdanjem, ali mi se moj nos nije sviđao i sredila sam ga. Takođe sam uradila i usne, ali u današnje vreme to rade i devojke koje se ne bave pevanjem ili bilo kojim drugim javnim poslom, pa ne vidim čemu tolika pompa oko toga. Najiskrenije, mene ovakve priče ne pogađaju, posebno ako se uzme u obzir da neko upoređuje današnji moj, ili bilo čiji izgled, sa izgledom te iste osobe kada je imala desetak godina. Meni je to baš simpatično, jer bi isto mogli što šta videti drugačije i na bilo kojoj osobi upoređujući fotografije iz sadašnjeg vremena i vremena detinjstva - rekla je Maya za "ex.rs".

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP