Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

IZUVANJE

J*bo lud zbunjenog!

Autor: Jelena Karleuša | 03.07.2013 - 07:00:00h | Komentara: 161

Retrospektiva. Činjenice. Aca, JK i Ceca održaše koncerte.

Jelena Karleuša

Zabrana

Omiljena pesma Ivice
Dačića je „Da sam krala - krala sam“. Ceca je proslavila
nanogvicu (nanogvica -
aparat koji se osuđenicima
koji služe kaznu u kući
stavlja na nogu)

Aca je napunio „Marakanu“. Neko je napisao da je prodao 15.000. Nekoga je Aca Lukas pozvao i naj*bao mu se keve. Neko se izvinio. Posle koncerta, o Acinom koncertu se pričalo još 15 sekundi. JK na Ušću. Nacionalni problem broj jedan. JK kaže da je bilo 40.000. Pušta snimke iz helikoptera. Slike govore umesto 40.000 reči.

Novinari su složno prebrojali 2.800, 3.800, 10.000. Mediji nisu priložili nijedan dokaz. JK ratuje sa svim medijima. Dve nedelje medijskog linča. JK poručila: „Jebaću vam nanu naninu“. Jeb*še oni njoj. Linču se pridružuju islamisti. Pozivaju na ubistvo „šejtanske kurve“. „Šejtanska kurva“, poznatija kao JK. JK koristila deo islamske molitve u jednoj pesmi na koncertu. Islamska molitva se zove EZAN. Islamiste UVREDILO puštanje molitve u srcu Srbije od strane razgolićene pevačice. Na koncertu je emitovan deo molitve koji u prevodu glasi NEMA BOGA OSIM ALAHA. Pevačica, poznata po zagovaranju mira i tolerancije, nije bila na bini. 40.000 ljudi na koncertu mirno slušalo Ezan. Prvi put u istoriji Srbije. Beograd pokazao toleranciju. Islamisti pozivaju na ubistvo JK. Srpski mediji ih podržavaju. JK poziva na nacionalnu i versku toleranciju, mir i ljubav. JK će neko već da rokne. Ko prvi stigne. Policija će imati više miliona osumnjičenih.

Ministar policije je Ivica Dačić. Dačić je i srpski premijer. Ceca je održala koncert na Ušću. Dačić je sedeo u prvom redu. Dačić nije pevao na bini. Pevao je na svom mestu. Premijer je svojevremeno bio desna ruka Slobodana Miloševića. Slobodan Milošević je svrgnut sa vlasti u narodnoj revoluciji. Umro je u Hagu, gde mu je suđeno za ratne zločine. Na prostor ograđen za 40.000 ljudi, Ceca je dovela 150.000. Po proceni složnih medija. Više od Slobodana Miloševića. 200.000, ako se računa i iza ograde. Novinari su PRECIZNO izbrojali ispred i iza ograde. Neko je objavio da je Ceca PRODALA 105.000 karata. 45.000 je VALJDA ušlo bez karte. Mediji nisu objavili nijedan dokaz za svoje tvrdnje. Ceca je udovica osuđivanog kriminalca Arkana. Kuma ubice srpskog premijera Zorana Đinđića. Uhapšena u akciji „Sablja“ zbog šurovanja sa zemuskim klanom, zbog velike količine nađenog oružja i nezakonite prodaje fudbalera. Ministru policije to ne smeta. Omiljena pesma Ivice Dačića je „Da sam krala - krala sam“. Ceca je proslavila nanogvicu (nanogvica - aparat koji se osuđenicima koji služe kaznu u kući stavlja na nogu). Platila je državi 1.500.000 evra kazne. Cena nastupa joj je 25.000 evra. Ceca je imala POLICIJSKU PRATNJU od kuće do Ušća.

Posle koncerta, žena predsednika države Tome Nikolića poslala je Ceci cveće. Toma Nikolić je prvi moderni predsednik poznat po priči da je kupio fakultetsku diplomu. Pred ubistvo Zorana Đinđića, Toma Nikolić mu je predviđao isti scenario kao Dž. F. Kenediju. Srbiji to ne smeta.

Najgledanija televizijska forma je rijaliti FARMA. Glavni kandidat za pobedu je Ekrem Jevrić. Ekrem tvrdi da je veća zvezda od Cece. Pesma Ekrema Jevrica ima 13 miliona pregleda na „YouTube“. Nijedna Cecina pesma nema ni pola od toga. Ekrem Jevrić ne zna ko je Novak Đoković. Novak Đoković je prvi teniser sveta.

Hrvati su postali deo EU. Tvrde da je Tesla Hrvat. Srbija čeka datum. Datum za J*BO LUD ZBUNJENOG.

Poslednji komentari
  • IVANA Vreme: 03.07.2013 12:07h

    Pocela si neverovatno da smaras!Ajde posto si tako dobra,ucini svima uslugu i nestani na jedno 5 godina!Samo da nam se mozak malo odmori od tebe i tvojih nebuloza!Poseti psihijatra,preko ti je potreban!

  • Ana Vreme: 03.07.2013 12:07h

    Sta si ti htela ovim da kazes?

  • Dragan Vreme: 03.07.2013 12:08h

    Draga jelena uzmi neki odmor , bar 20 godina, i postedi nas tvoje gluposti. Tebi je Ceca rak rana. I jos jednom da ponovim zasto se ne bavis svojom prosloscu koja nije bas najsvetlija, ali ti to vesto krijes. Canda,Karic,Limun itd itd. Razmisli! Molim da se objavi komentar nikoga ne vredjam.

  • Mirko Vreme: 03.07.2013 12:09h

    Nije tebi lako!

  • Darko Vreme: 03.07.2013 12:11h

    Carica!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP