Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ

Ja sam emotivni romantik koji ume da zaplače

Autor: Biljana Radulović | 02.02.2014 - 08:45:00h | Komentara: 17

Kristijana Golubovića, jedinog preživelog aktera filma „Vidimo se u čitulji“, zatekli smo u noćnom provodu u jednom prestoničkom klubu u centru grada i pored srdačne dobrodošlice, pristao je da odmeri snage u obaranju ruku sa našom novinarkom i kao pravi džentlmen je pustio da pobedi, zbog čega je morao da odgovori na njena škakljiva pitanja. Kristijan je za „Alo!“ otvorio dušu i za početak nam je otkrio kakav je prema devojkama i odgovor nas je prilično iznenadio.

Tvrdi da je mio i drag: Kristijan Golubović

Tvrdi da je mio i drag: Kristijan Golubović | Foto: Oksana Toskić

- Među devojkama važim za romantičnog momka, prema njima sam vrlo mio, dopadljiv i mirišljav. One su moji najveći prijatelji, 90 odsto njih me voli i nadmeću se za mene, ali ja gledam da to ne bude banalno i vulgarno. Svi misle da sam kamen, a ja ponekad ne mogu da prebolim onu koju volim. Patio sam dva ili tri puta zbog žena jer ljudi koji se vole ne treba do groba da se razdvajaju. Sa bivšim ljubavima sam ostao u dobrim odnosima, osim sa Suzanom, koja me je povredila i na ružan način ostavila, pokrala i izdala - orkriva Kristijan i otvoreno priča i o muškim suzama, koje mu nisu strane.


Sa prijateljima u  noćnom provodu  nazdravlja sokom  od borovnice

Sa prijateljima u noćnom provodu nazdravlja sokom od borovnice | Foto: Oksana Toskić

- Iako niko ne bi rekao, ja sam vrlo emotivan, sinoć sam plakao kao kiša kada sam se rastajao sa sestrićem Đoletom, sinom moje sestre Kristine. On sada ima četiri godine, a kada sam krenuo u zatvor, ostavio sam ga deset dana nakon rođenja. Sada je bio kod nas sedam dana i uvukao mi se pod kožu, a morali smo da ga vratimo tati, koji je sa Kosova. Kada me gledaju prijatelji, oni me zezaju: „Šta je, šmekeru“, a ja im kažem da i slonovi plaču za decom kada se povrede ili se rastaju, ali zato kada brane teritoriju, znaju opasni da budu - priča Kristijan i ne krije da je trenutno zaljubljen.


Ima neko jači od njega: Novinarka „Alo!“ i Kristijan

Ima neko jači od njega: Novinarka „Alo!“ i Kristijan | Foto: Oksana Toskić

- Imam devojku odnedavno i nadam se da će to biti lepa priča. Nekako sam i u ljubavi radio pogrešno, dok sam bio mlađi, ženio sam se i razvodio, a sada živim momačkim životom. Ipak, voleo bih ponovo da stanem pred matičara i imam još mnogo dece. Vrlo sam ponosan na sina, koji je i pored mog odsustva i smrti majke uspeo da od dečaka izraste u pravog čoveka - ističe Golubović i priča da je razočaran u ponašanje omladine.


- Kada sam izašao iz zatvora, zatekao sam potpuni haos po klubovima, muškarce zavisne od alkohola, a devojke od plastičnih operacija. Voleo bih da mogu da im dam savete kako da postanu bolji ljudi, ispravni i lepši. Mnogi kažu: „Šta ima on da deli savete, nepismena budala“, a ne znaju da sam mnogo toga prošao - rekao nam je Kristijan, koji tvrdi da retko izlazi, ali da je u klubu „Lajt bar“ čest gost jer je vlasnik jedan od njegovih dobrih prijatelja. Akter filma „Vidimo se u čitulji“ je svestan toga da njegova sadašnja sloboda mnogima smeta i kaže da se najviše boji onih koji su mu nekad bili dobri prijatelji.

Obezbeđenje mu ne treba

Obezbeđenje mu ne treba | Foto: Oksana Toskić

- Najveća pretnja po život su oni koji mi duguju novac, žena koja me je pokrala, ona se mnogo boji, kao i svi koji su se ogrešili o mene. Mislim da bi jedino oni mogli da urade sve kako bih ponovo bio u zatvoru. Plašim se da bi zbog zavisti, ljubomore i starih dugova mogli da mi naude - ističe Kristijan i kaže da se sa kriminalcima koje je upoznao u zatvoru neće družiti, osim sa nekoliko direktora koje je tamo upoznao.

U zatvoru sam slušao Tozovca, Cuneta i Lepu Lukić


Vreme između treninga u zatvoru skraćivao je muzikom.
- Iako volim RNB, koji sam i tamo najviše slušao, muziku delim kao i ljude - na dobru i lošu. Tako da sam pored neke crnačke muzike slušao i naše legende poput Tozovca, Cuneta Gojkovića, Tome Zdravkovića, Lepe Lukić, Silvane i Šabana. Priznajem da i među zvezdama „Granda“ ima dobrih pevača, dok je sve ovo između propali turbo folk.

Nude mi da snimam filmove, serije i pesme!


Posle njegovih rečenica iz „Vidimo se u čitulji“, koje se godinama ponavljaju, Kristijana bismo mogli ponovo da gledamo na platnu.
- Imam dosta ponuda za filmove i serije, čak su me pitali da li umem da pevam i rekao sam im: „Ljudi, jedino to ne umem, a u zatovoru sam svašta naučio da radim“. Sve moje replike iz „Čitulje“ bile su zapravo proročanstvo šta će se desti sa društvom u budućnosti. Nažalost, mnogo je droge i naoružanja, ali Srbija je na dobrom putu da ide napred uz ovu vlast - otkrio nam je.

Poslednji komentari
  • gavrilovic Vreme: 02.02.2014 10:11h

    Simpatican diler.

  • Milos Vreme: 02.02.2014 11:14h

    Zasto mi komentar nije objavljen? Pa ovaj sminker nije jedini preziveli

  • Milos Vreme: 02.02.2014 13:35h

    koga bre dizete u nebo?

  • Milos Vreme: 02.02.2014 14:44h

    Zasto ne objavite komentar? Pa i vi bi trebalo da znate da nije jedini preziveli? I zasto kriminalca dizete u nebo?

  • slavo Vreme: 02.02.2014 15:31h

    ovaj milos neki opasan...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP