Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

LJUBAV NA PRVO SPOPADANJE

Ja sam smuvala Veljka, bila sam veoma napadna!

Autor: svet.rs | 05.11.2014 - 12:00:00h | Komentara: 0

Seka Aleksić gostovala je u emisiji kod Ognjena Amidžića i tom prilikom ispričala kako je upoznala supruga Veljka Piljkića i da nije bila nimalo stidljiva tokom prvog susreta.

Seka Aleksić i Veljko Piljkić

Seka i Veljko | Foto: Instagram | Seka Aleksić

“Bila sam veoma napada kad sam videla Veljka… Dopao mi se odmah fizički. Zatvorila sam oči i rekla ‘Ovo će biti moj muž’. Osetila sam da je on pravi muškarac za mene”, ispričala je pevačica i dodala da ni on nije bio naivan, ali da je ona prva krenula u “akciju” i da ga je praktično ona “smuvala”.
“Mada i njegov pogled je govorio sve. Volela sam i boks i pre nego što sam njega upoznala, a kada sam saznala da trenira i on, sve se sklopilo”, rekla je Seka.
Seka je pričala o situaciji kada je njena koleginica slala njenom mužu poruke.
“Napisala mu je da je vrlo zgodan i da malo koja žena može da mu odoli, zamisli. A Veljko i ja sedimo i čitamo te poruke”, nasmejala se Aleksićeva. “Poznajem tu koleginicu dosta dugo. Iznenađena sam, ali svesna sam da je moj muž neodoljiv…”, objasnila je.
Osvrnula se i na to što je počela da vežba i da je sada zadovoljna svojim izgledom. Napomenula je da je ranije imala problema sa hormonima i da je zato imala višak kilograma.
“Mom suprugu treba dati orden. On me je molio da počem da treniram i kupovao poklone i sve. Mora da e desi neki klik, ne može da ništa na silu”, pohvalila je Seka Veljka i dodala da nikad nije bila mršavica.
Tokom emisije Ognjen je napravio i igru izazova koja se sastojala u tome da se pevačica i on međusobno našminkaju. Rezultat njihovog rada liči na igru male dece sa maminom šminkom. Bilo kako bilo, najvažnije je da su se pevačica i voditelj slatko zabavili ovom prilikom.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP