Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MLADA PEVAČICA ZA ALO! OTVORENO PRIČA O SVOJIM ISKUSTVIMA

Jadranka: Ne sećam se prvog seksa!

Autor: A. Radojević | 03.07.2013 - 09:05:00h | Komentara: 2

Pored toga što je publiku osvojila svojim glasom i pesmama, Jadranka Barjaktarović poznata je i kao jedna od najatraktivnijih pevačica na estradnoj sceni. Ona je za „Alo!“ otvoreno pričala o svojim seksualnim iskustvima, napomenuvši da je prvi seks imala sa 20 godina, ali da ga se ne seća.

Ponekad mogu  dosta da  izdržim bez  seksa, pa se moj partner  zabrine

Ponekad mogu dosta da izdržim bez seksa, pa se moj partner zabrine

„Ne sećam se kako je bilo prvi put, zato što ne volim da previše komentarišem takve
stvari, nije to moj način izražavanja”, ispričala nam je pevačica

- Izgubila sam nevinost sa 20 godina. To je bilo sa dečkom sa kojim sam dugo bila u vezi. Ne sećam se kako je bilo prvi put. Ne sećam se zato što ja ne volim da previše komentarišem takve stvari, nije to moj način izražavanja - rekla je pevačica, koja najviše voli da vodi ljubav u krevetu.


- Najneobičnije mesto na kojem sam imala seks je krevet. Za današnje vreme, kako bi to rekli kod nas, nisam u trendu. Ali, hoću da kažem da je za mene idealno i najneobičnije mesto za vođenje ljubavi - krevet - kaže Jadranka, koja tvrdi da se ponekad desi i da duži period bude bez seksa.

- Ponekad mogu dosta da izdržim bez seksa, pa se moj partner zabrine. Sve zavisi od toga u kakvoj sam situaciji i kakav mi je period, da li imam mnogo obaveza, kad snimam nove pesme, kad sam u haosu, kad mnogo radim, onda se desi da nema seksa. Da li ja to mogu da izdržim ili ne, o tome tada ne razmišljam. Možda sam malo sebična, ali moj partner me podržava u svemu što radim, veruje mi da tu nema ništa, samo da sam pod nekim pritiskom - objasnila je lepa pevačica, koja nije želela da otkrije koja joj je omiljena poza.

- To mi je degutantna tema skroz. Opet kažem, sa nekim ko te voli, s kim si emotivno vezan, sve ti je nebitno. Uhvatite neki ritam, meni je sve od početka do kraja lepo i ostale stvari nisu važne, samo da se dve osobe vole - kaže Jadranka, koja ne mašta o seksu ni sa jednom poznatom ličnošću.

- Ni sa jednom poznatom ličnošću ne bih volela da imam seks, odmah da ti kažem. Znači, katastrofa, niko mi se ne sviđa od poznatih. Ja volim svog partnera i ne gledam sa strane, čak i kada nisam bila u vezi, nisam razmišljala o tome da gledam u neke poznate ljude - tvrdi pevačica, koja nam je otkrila i kakve muškarce voli.

- Normalne. To ne mogu da definišem zato što muškarca kad gledam, gledam sa nekog drugog aspekta, a to je da ima dobru dušu, da normalno razmišlja, da nije u fazonu da voli samo sebe. Ne volim narcise, to mi je katastrofa - iskrena je bila Jadranka Barjaktarović.

Ne podržavam seks za jednu noć!
Na pitanje da li podržava seks za jednu noć, kao i da li ga je nekada imala, Jadranka Barjaktarović je naglasila da nikako ne podržava takav vid stupanja u seksualne odnose.
- Ne, nikako i nikad. Nikako ne podržavam seks za jednu noć zato što je to samo za jednu noć i nikad više. Ja mislim da 90 odsto veza nije opstalo, koliko ja znam, posle toga za jednu noć. Ostavljeni su odmah sutradan - ispričala je Jadranka.

Poslednji komentari
  • VladimirR. Vreme: 03.07.2013 08:15h

    Kava bre veza za jednu noć? Barem noć i dan ili vikend. A ne kao da te neko očešao u gradskom prevozu. Nego ove današnje ne smeju da ostanu duže od jedne noći, da ih leteći partner ne bi video slučajno kad nisu full namontirane, pa da skapira na kakvu se bućku upecao.

  • nn Vreme: 03.07.2013 12:19h

    Pitaj Boga koliko ih je bilo. Ko ce sve to da pamti!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP