Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ALO! OTKRIVA KO JE NOVA DEVOJKA KOŠARKAŠA

Jarić sa klinkom iz Smedereva!

Autor: Isidora Tubin | 26.05.2015 - 10:35:00h | Komentara: 5

Marko Jarić (37) dospeo je u žižu javnosti kada su se pojavile fotografije sa njegovom novom izabranicom, a ceo svet pitao se ko je lepotica sa kojom je preboleo brazilsku manekenku Andrijanu Limu.

Upecala onog o kome je sanjala

Upecala onog o kome je sanjala

Kako „Alo!“ saznaje, Markova devojka je mlađana manekenka Dušica Savić (23), rodom iz Smedereva, a košarkaš sa 14 mlađom devojkom odnedavno uživa u ljubavi.

Marko Jarić

Marko Jarić | Foto: Profimedia

- Dušica je odrasla u Smederevu, a manekenstvom je počela da se bavi već od prvih srednjoškolskih dana. Sarađivala je sa mnogim srpskim kreatorima, a onda je zbog karijere rešila da se preseli u Ameriku. Marko i Dušica upoznali su se u Majamiju, gde ona već izvesno vreme živi i radi.

Dušica Savić

Dušica Savić

Dušica liči na Adrijanu Limu

Markov ukus je očito veoma istančan, s obzirom da je već na prvi pogled očigledna sličnost između njegove bivše supruge Adrijane i mlađane Dušice. Prodorne plave oči, smeđa kosa i bronzani ten upadljivi su aduti obe manekenke, a Dušica je pobrala simpatije javnosti uz komentar mnogih da je čak zgodnija od brazilske lepotice.

I dalje se bavi modelingom i veoma je uspešna u svom poslu. Zbog brojnih angažmana dugo nije dolazila u Srbiju, tako da je manje poznata našoj javnosti. Od Jarića je mlađa 14 godina, ali njima razlika u godinama ne smeta nimalo.
Iako su tek započeli ljubavnu romansu, veoma su zaljubljeni i uživaju u svakom zajedničkom trenutku. Oni su u kontaktu još od zimus, tako da se jako dobro poznaju. Markovi prijatelji neumorno hvale Dušicu i dive se njenoj harizmi i skromnosti - kaže izvor blizak manekenki.

Podsetimo, Marko i Dušica nedavno su uslikani na jednoj plaži u Majamiju kako razmenjuju poljupce, a novu devojku svi su odmah uporedili sa zanosnom Adrijanom Limom, sa kojom je Marko bio u braku pet godina. Da srpska manekenka može i te kako da parira brazilskoj lepotici, govori i činjenica da su “Viktorijini anđeli” objavili Dušicinu sliku uz komentar:
- Izvini Adrijana, ali ona je tako hot.

Snimila vrele kadrove u spotu Igora Iksa


Rani radovi Dušice Savić na našim prostorima nisu prošli zapaženo, ali nam nije promaklo da se manekenka pojavila u spotu Igora Iksa. Dušica je sa pevačem snimila seksi scene i razmenjivala je nežnosti u đakuziju. Manekenka u spotu izgleda izazovno, a pored raskošnih haljina, Savićeva se u nekoliko kadrova pojavljuje u providnoj beloj majici i izgleda veoma izazovno.

Poslednji komentari
  • ma vazi Vreme: 26.05.2015 13:31h

    lici ko sto ja licim

  • sandra Vreme: 26.05.2015 17:36h

    Ni nalik!

  • Jah Vreme: 26.05.2015 17:40h

    Znao sam da je neka nasa starletica ili ti po finom trotoarka Imamo ih na izvoz, bolje to da izvozimo barem ce slati roditeljima pare da trose ovde

  • ja Vreme: 27.05.2015 16:39h

    kada ga vidim, uplasim se, a ove ... pa ima covek pareeeee

  • ja Vreme: 28.05.2015 16:12h

    Poznajem je...Inace ona kreira obucu u Americi,i uspesna je u tom poslu.Modelingom se bavila da bi nastavila skolovanje " preko".Isla sam sa njom u skolu,uvek je bila odlican djak. A sto se tice Jarica, mislim da je daleko dogurala nakon sto je rasturila brak Igoru i Mini.Svaka njoj cast na inteligenciji i lepoti.Sposobna zena.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP