Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NEOČEKIVANO

Jelena Bačić Alimpić: Odlazim sa "Pinka"!

Autor: A.O. | 10.12.2013 - 11:45:00h | Komentara: 8

Nakon dugog niza godina “ružičasta televizija” ostaje bez jedne od najpopularnijih voditeljki. Jelena Bačić Alimpić odlučila je da prestane da radi na TV “Pink”.

SS

Jelena Bačić Alimpić | Foto: Goran Srdanov

- Televiziju Pink, čije sam zaštitno lice bila godinama, napuštam poštujući sve odredbe Ugovora o radu, a zbog neizmirenih višegodišnjih obaveza TV Pink prema meni. Želim da se posvetim drugim planiranim poslovnim obavezama i projektima, pre svega vezanim za književni rad i skoro objavljivanje mog trećeg romana. Zahvaljujem se gledaocima emisije “Dobro veče Srbijo” . Kompaniji Pink International želim puno sreće u bućem radu i poslovnim projektima – navela je Jelena Bačić Alimpić u saopštenju za medije.


 
Poslednji komentari
  • Maja Vreme: 10.12.2013 14:31h

    Srečan put! Samo da ne vaskrsneš na nekoj drugoj TV jer sam PINK izbegavala zbog tebe i sličnih tebi!

  • Citalac Vreme: 10.12.2013 15:05h

    Pink ne placa uredno ovima koji imaju nivo a placa onim anonimusima hranu, pice i ludiranje na Farmi. Ko jos gleda Farmu? Samo onaj dok ceka neki program na drugom kanalu!

  • hromi daba Vreme: 10.12.2013 15:58h

    Neretko novosađanke i novosađani kritikuju život u Beogradu kao da im je on prolazna stanica i otirač za cipele. Dođu u moj grad po uspeh i slavu potom izgube svo interesovanje za njega. Ponašaju se prema njemu kao otpadniku ili još gore, adolescentu koji ekvilibririra na žici plašeći se da će se svakog trenutka sunovratiti u crnu rupu ?! Jelena nije ništa bolja, a niti gora od onih koji su mu već okrenuli leđa, sada predstoji njen spisateljski rad u kojem će ovaj grad opisati kao "Crnu udovicu" Konstantno stavljaju akcenat kako im nedostaje mirnoća i tišina Novog Sada, pa zašto su onda došli u Beograd tražiti đunglu ? Mi ih nismo zvali, a stalno nas uče šta bi trebala da znači Vojvođanska idila ? Molim ? Toliko od beograđana i Jelena sretan ti put !

  • Maja Vreme: 10.12.2013 16:21h

    Jelena jedva cekam tvoju novu knjigu, prethodne dve sam u dahu procitala. Svaka cast!

  • momazver Vreme: 10.12.2013 18:55h

    Dabo/hromi/..pomesao si loncice/ Zena je lepo rekla da joj Pink nije isplatio visegodisnje honorare.Beograd NIJE SPOMENULA....A posto je sad postala spisateljica/najteze je napisati prvo delo, posle je sablon../ spisateljicavace se/jos ce nastaviti da pise...Zene su to sad *provalile* i sve postadose skribomanke..a drugo ,pre neki dan u ovim novinama osvanula je njena izjava da /ce/ ima/ti/ pola butika u novom sadu..dakle OPRAVDANO odlazi. ljubav za ljubav,jare za pare

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP