Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VODITELJKA NIJE DUGO BILA BEZ POSLA

Jelena Bačić Alimpić prešla na „TV Nova“!

Autor: D. Tripić | 03.02.2014 - 09:02:00h | Komentara: 7

Iako je posle devet godina rada na Televiziji „Pink“ odlučila da se posveti pisanju, Jelena Bačić Alimpić se predomislila i prihvatila je angažman na Televiziji „Nova“! Kako saznaje „Alo!“, poznata voditeljka uskoro će na toj televiziji voditi autorsku emisiju, koja će biti slična šouu slavne Opre Vinfri.

Jelena Bačić Alimpić

Jelena Bačić Alimpić | Foto: D. Milenković

- Kada je pre dva meseca otišla sa televizije „Pink“, Jelena je bila zatrpana ponudama medijskih kuća, koje je redom odbijala jer je želela da se posveti pisanju. Međutim, Televizija „Nova“ joj je ponudila da radi autorsku emisiju koja bi po sadržaju bila slična šouu Opre Vinfri, što je Jelena prihvatila. U toj emisiji, Jelena će ugostiti javne ličnosti, ali i javnosti nepoznate ljude koji imaju bogato životno iskustvo. Ona je sve ugovorila sa čelnicima Televizije „Nova“, koji su njen projekat podržali, a ono što je nju posebno oduševilo je profesionalizam na koji je naišla u toj mediskoj kući. Ako se sve kockice slože, njena nova emisija uskoro bi trebalo da ugleda svetlost dana - kaže naš dobro obavešten izvor.


Kako bismo proverili ove informacije, pozvali smo poznatu voditeljku, koja nije potvrdila, ali ni demantovala naša saznanja.

- Ne želim da komentarišem ništa, shvatite me, molim vas. Trenutno sam zauzeta, radim drugu ruku na rukopisu novog romana, koji uskoro šaljem lektoru, i to je zaista ono što me okupira - rekla nam je autorka romana „Ringišpil“ i „Pismo gospođe Vilme“, koji su u rekordnom roku postali bestseleri, a nedavno je sa izdavačkom kućom „Laguna“ potpisala ugovor za treću knjigu, koju privodi kraju i koja će se u knjižarama naći na proleće.
Poslednji komentari
  • fly robin fly Vreme: 03.02.2014 11:29h

    Ako zeli da menja Srbiju TV Nova ne sme da dozvoli sebi jad estradnih klisea, napumpana usta i grudi, kao ni voditeljsko šlihtanje "Ja tebi vojvodo, ti meni serdare"- koje simbolizuje doticna novinarka ! Nista ljigavije od emisija koje je doticna dama vodila na prethodnim tv stanicama, nisam video. Pokusao sam cak iz znatizelje, u knjizari, da prelistam knjige koje je ona napisala, sve u zelji da saznam dokle ide umisljenost lokalnih tv lica, i kakav je to soj i sklop licnosti? Naisao sam samo na patos, prazninu, opsta i banalna mesta, neopravdanu nadmenost svake vrste, iste stvari kao i u njenom voditeljstvu! Dakle, ovi vec vidjeni, otrcani i potroseni TV golubovi preletaci nikako nece koristiti TV Nov-oj! Jos jednom se podcenjuje srpsko javno mnenje koje zasluzuje mnogo potkovanije, autorski superiorne, i od estrade i kitch-a operisana tv lica!

  • Teks Viler Vreme: 03.02.2014 12:00h

    Opet ce biti emisija , tipa, slatka moja , pa ti si najlepsa , najpametnija itd ... Jeeeee...

  • Vanja Vreme: 03.02.2014 14:08h

    Ako mislite da mozete bolje , onda sta cekate? Dama je bas simpaticna i talentovana.

  • Ceca Vreme: 03.02.2014 14:17h

    Način vođenja emisije (jao kako ste lepi,pametni,uspešni,naj ovo,naj ono ) i ono odvratno smejanje je za neku lokalnu tv u provinciji, ali eto u srbiji je sve moguće. Sećam se da su njene emisije svrstavane u kič i šund i skidane sa pojedinih tv u prošlim vremenima, ali eto tako dođu vremena...

  • gavrilovic Vreme: 04.02.2014 09:13h

    Fino.Ne gledam TV Nova.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP