Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

JOVANOVIĆEVA ZA ALO!

Jelena: Đoša mi se sveti zbog dugova!

Autor: Biljana Radulović | 13.02.2015 - 12:00:00h | Komentara: 14

Pevačica i bivša farmerka Jelena Jovanović, koja se prethodnih dana našla u žiži javnosti zbog izjave glumca Bogoljuba Mitica Đoše da su bili u vezi, u intervjuu za „Alo!“ tvrdi da su Đoša i njena koleginica Zlata Đurković sve to izmislili zbog ranijih sukoba koje su imali sa njom. Naime, pevačica smatra da joj se glumac na ovaj način sveti, jer ne želi da mu oprosti dug.

Nekada su dobro sarađivali...

Nekada su dobro sarađivali...

- Apsolutno nije tačno da sam bila u vezi sa Đošom, to je jedna od najgorih laži koja je objavljena o meni. Samo on zna zbog čega je imao motiv da bilo šta priča o tome, a može jedino da izmišlja - kaže Jelena. Čitavu halabuku oko navodne veze Jovanovićeve i dosta starijeg glumca pokrenula je izjava „Pinkove“ zvezde Zlate, sa kojom se Jelena svojevremeno družila.


Bane Đokić je proganjao pre Tanje Savić!


Jovanovićeva je prošle godine bila na meti Baneta Đokića, koji sada otkriva tajne iz života Tanje Savić, ali se i sa tim izborila muški.
- Njegove fotomontaže i laži su dokazane kada sam ja u pitanju i o tome zaista više nema šta da se kaže. Osobe koje se bave takvim mahinacijama treba da budu predmet interesovanja istražnih organa - kaže Jelena.

- Glumile smo u istoj seriji i jako sam iznenađena njenim izjavama, jer smo se srele tokom snimanja novogodišnjeg programa za TV „Pink“ i najnormalnije komunicirale. Svojevremeno smo imale konflikt, ali smo nakon toga ostale u korektnim odnosima.

Bila sam šokirana izjavama jer ne vidim nijedan razlog za takve neistine - revoltirana je bivša farmerka koja sa Đošom već dugo nema kontakt zbog novca koji joj duguje još od snimanja serije u kojoj je učestvovala.


- Kada je prestala saradnja, to nije imalo nikakve veze sa mnom, a ostao mi je dužan deo honorara. Samo jednom sam ga pozvala pre mog ulaska u rijaliti „Farma“ da pitam kada će isplatiti dug.

Ispričao da je bio u  vezi sa pevačicom:  Bogoljub Mitić Đoša

Ispričao da je bio u vezi sa pevačicom: Bogoljub Mitić Đoša | Foto: Vladislav Mitić

Njegovo ponašanje prema meni sam smatrala neprikladnim i više nisam želela da komuniciram sa njim, a sticajem okolnosti, zbog posla, nekoliko puta smo se sreli u zgradi „Pinka“ i dolazio je na moje nastupe, gde sam ga iz istih razloga ignorisala. On je tokom poslednjeg susreta na nastupu pokušao da me isprovocira na najgori mogući način, uputivši mi psovke - kaže pevačica koja se zbog svega ovoga i spremanja poslednjeg ispita na fakultetu povukla iz javnosti:


- Vodim računa o svom ponašanju i svojim izjavama i sigurna sam da ne dajem povoda za ovoliko laži. Nikoga ne prozivam, ne bavim se tuđim životima, i zaista bih volela da znam zbog čega stalno neko ima potrebu da me pominje u lošem kontekstu.

Jelena

Jelena | Foto: RAS

Ne slavim Dan zaljubljenih!


Jelena kaže da sutrašnjem prazniku, Danu zaljubljenih ne pridaje značaj i ne želi da otkrije da li se njena jača polovina nalazi u Moskvi.
- Idealista sam kada je ljubav u pitanju i verujem u onu večnu, pa se nadam da ću je i pronaći. Ako postoji ljubav, onda je svaki dan - Dan zaljubljenih. Privatan život od sada ću čuvati za sebe jer je ionako bio izložen javnosti zbog učešća u rijalitiju - kategorična je pevačica, koja planira do leta da izda novu pesmu.

Poslednji komentari
  • Mica Vreme: 13.02.2015 12:16h

    Meni je njena prica totalno neubedljiva. Na sve je spremna za malo prostora u novinama.

  • Marko Vreme: 13.02.2015 13:32h

    Đoša je gad nad gadovima, verujem Jeleni i dajem joj podršku.Đoša je iskompleksirana svinja kojoj nije strana ni pedofilija.Jelena uz tebe smo, nemoj ostati dužna krmku Đoši!

  • vladimir Vreme: 13.02.2015 15:48h

    Ce bljuje vatru

  • Korak do Sna Vreme: 13.02.2015 17:00h

    Ha,ha,ha..Đoša zavodnik..Pa njemu ga ni dizalica nebi podigla..Izgleda uglađeno baš sexsi,,pa sve polomiše noge za njim..Ako je ijole istina ,dabogda Jelena kupus u nju sadila!!Vidi li se on na ogledalo !!!

  • Branko Vreme: 13.02.2015 18:19h

    Konacno je progovorila da cujemo I njenu pricu ,lepo I kulturno je zacepila usta ovom d..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP