Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA BANČILA SA TRANSEKSUALCEM

Jelena Edina zamenila Fifijem!

Autor: B. R. | 05.03.2014 - 11:00:00h | Komentara: 14

Pevačica i bivša farmerka Jelena Jovanović se posle raskida sa Edinom Škorićem posvetila nastupima, ali i izlascima! Ona je utehu našla u provodu sa transeksualcem Filipom Janevskim Fifijem, koji ju je čitavo veče u noćnom klubu „Stefan Braun“ zasmejavao.

Nazdravljali  i đuskali celu  noć...

Nazdravljali i đuskali celu noć...

Iako su mnogi očekivali da je vide kako pati što se ljubav u koju je verovala ugasila, ona je blistala u kratkoj haljinici, pa su mnogi muški pogledi bili prikovani za njene duge noge. Svojom pojavom i duhovitošću Fifi je oduševio Jelenu, pa su njih dvoje čitavo veče proveli zajedno. Jovanovićeva i bivši učesnik „Iks faktora” nazdravljali su i đuskali na humanitarnoj večeri jednog prestoničkog kluba gde su ujedno prikupljali novac za lečenje jedne tromesečne bebe.

Lumpovali do jutra...

Lumpovali do jutra...


- Jelena se nije odvajala od Filipa, potpuno je oduševljenja njegovom harizmom. Iako je nekoliko momaka pokušalo da joj priđe, ona ih je sa osmehom odbila. Nikome se još uvek nije poverila šta je glavni razlog njenog raskida sa Edinom, ni da li postoji šansa da se pomire. Koliko znam, čuju se s vremena na vreme, a ona, da ne bi razmišljala o svemu, trudi se da što više nastupa, sprema singl i izlazi - kaže naš izvor.
Poslednji komentari
  • dt Vreme: 05.03.2014 07:46h

    Posle raskida? Bila u kafani na njenom nastupu, gledala ih, ako onako izgledaju osobe koje su raskinule, onda sam ja pala sa Marsa.

  • Lola Vreme: 05.03.2014 11:20h

    Koje bre duge noge, ona ima metar i milimetar visine, patuljasta.

  • dt Vreme: 05.03.2014 11:58h

    Ne znam zašto niste objavili moj komentar, jutros oko 7 sati, čitala sam ovo i komentar nije bio ni slučajno uvredljiv, ponoviću šta sam tada napisala: Raskinula? Bila sam u kafani gde je nastupala, bio je i Edin, i ako onako izgleda par koji je raskinuo, onda ne znam kako izgleda par koji je u vezi. Eto, ako je nešto uvredljivo, onda se izvinjavam.

  • zliki Vreme: 05.03.2014 12:22h

    Naravno da se nije odvajala od Fifi, jer ne bira sredstva da se pojavi u novinama. Devojka bez harizme, umesto da peva narice, nevaspitana, neobrazovana, sa prostackim smehom. Sa razlogom je zavrsila na Ibarskoj magistrali. Edin joj je samo sredstvo da opere biografiju, dok produkcija ne kaze da dalje mora sama.

  • naki Vreme: 05.03.2014 12:35h

    ha ha ha ha pa nisu raskinuliiiiii zeznuli vas.Nije vam pouzdan izvor. Ha ha ha

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP