Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ŠTA ME GLEDAŠ?

Jelena Golubović i Dado Glišić se umalo potukli u emisiji Lee Kiš!

Autor: A. O. | 10.02.2014 - 17:00:00h | Komentara: 5

U pauzi snimanja Golubovićeva je prišla pevaču i rekla mu: "Šta me gledaš, ti si debil", a nakon čega se iznervirani Glišić okrenuo i otišao iz emisije

Lako je njoj kad ima  podršku iz Humske:  Jelena Golubović

Lako je njoj kad ima podršku iz Humske: Jelena Golubović | Foto: Petar Marković

Na snimanju “Popodneva sa Leom Kiš” na televiziji “Pink”, Jelena Golubović je, kako saznaje Telegraf, izvređala Dada Glišića, a pevač je na kraju, iznerviran ponašanjem pobednice “Farme”, napustio emisiju!
- Dado je svo vreme dok su kamere bile uključene jedva sakrivao svoje nezadovoljstvo ponašanjem Golubovićeve, što je ona primetila i u pauzi mu je prišla i počela da urla: “Šta me gledaš, ti si debil”. Nakon toga, Dado se okrenuo i otišao! Topalko, koji je takođe bio gost u emisiji je pokušao da ga zaustavi rečima: “Nemoj da ideš, što da pravimo skandal”, međutim, Glišić je ostao pri svome i napustio je snimanje – priča za Telegraf izvor blizak produkciji televizije “Pink”.

Dado Glišić

Dado Glišić | Foto: Vladimir Lukić

Da podsetimo, Jelena Golubović je na “Farmi” bila ubedljivo najveća svađalica i retki su takmičari koje ona nije napadala, a često i vređala.
Poslednji komentari
  • Admiral Vreme: 11.02.2014 10:30h

    Naivno je i pomisliti, da bi se neko velikog imena i veliki umetnik, Dado Glisic upustio i u verbalni duel, a kamoli fizicki obracun sa nekim ko je vidno bolesnik, kakva je Jelena Golubovic, konfliktna, neuracunljiva , nevaspitana i bez zanimanja sa kojim bi se mogla pohvaliti . Decko je shvatio, da nezeli na nizak nivo doticne Goluboviceve se spustati , tako joj je odlaskom pokazao , sta misli o njoj i njenom nekulturnom ponasanju , a i dao lekciju organizatorima , da se zapitaju koga dovode u emisije ? Goluboviceva zeli medijski prostor , ali kako nema drugog nacina i kvaliteta , nastavila je isto kao i na Farmi strokava lazna umetnica

  • Svako dobije prostor Vreme: 11.02.2014 14:06h

    Jadno je i komentarisati nekog tako nebitnog i uz to bolesnog, Jelena Golubovic sem svoje neuracunljivosti i bezobrazluka , nema bas nista da pokaze , jer sve sto je imala rekla je u toku boravka u rijalitiju Farma. Ne znam otkud vam takav naslov, kada je Dado posle njenog ispada iza kamere napustio emisiju, a da nije ni rec joj uputio, shvatio je da je i to ispod casti uraditi za nekog poput Jelene. Malo reklame uz lepog, talentovanog i nekog koga krasi dugogodisnji rad , samo je zaboravila jadnica , da ona nista od toga sem poganog jezika nema

  • ko je glup? Vreme: 11.02.2014 17:40h

    sramota. Kde god ovako hoda napravi problem. Ko je glup: novinari i voditelji jer je zovu i o njoj pišu ili ova, kojo su na farmi govorili"ludara"?

  • press pošteda Vreme: 11.02.2014 18:11h

    ako je ona na farmi mogla biti na poštedi, možemo i mi biti pošteđeni od ove. Hvala.

  • Daca Vreme: 11.02.2014 21:31h

    Da li stvarno voditelji i organizatori raznih emisija nemaju koga da pozovu i dovedu u emisiju, osim tog što reče Vendi- laprdala, Katastrofa!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP