Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PROVOKACIJA

Jelena Golubović preispituje padeže Katarinu i Slobu!

Autor: Svet plus | 16.09.2013 - 23:00:00h | Komentara: 9

Rediteljka Jelena Golubović krenula je od ranog jutra da nervira sve na Farmi. Jelena je, naime, rekla Slobi Đurkoviću da promeni svoje ime po padežima.

Jelena Golubović

Jelena Golubović

Svi farmeri skočili su na rediteljku kada je zamolila Slobu da to uradi. Nakon je zamolila i Katarinu Grujić da uradi isto, a ona je iskočila iz kreveta i izvređala Jelenu.
"Ko si ti da mi kažeš da menjam ime po padežima?! Je l' si ti ovde neka profesorka pa nas ispituješ?", povikala je pevačica. Kaća je kasnije u intervjuu rekla da ju je to iznerviralo i da zna padeže, ali da nije mogla jer se tek probudila.
Sloba je takođe vikao na Jelenu optuživši je da ona samo hoće da se promoviše, pa da ih zbog toga stalno napada.
"Oni da znaju padeže promenili bi", rekla je Jelena.
Poslednji komentari
  • Vladimir Vreme: 16.09.2013 23:20h

    Bravo za Jelenu Golubović, ne samo da ne znaju ono što su u školi trebali naučiti, to manje više nego njihova napadačka agresija na Jelenu sa kojom su hteli da skrenu pažnju sa svog neznanja osnova gramatike. Katarina je još jednom pokazala da je nevaspitano derište koju odgaja ulica i da se provodi na stolovima po splavovima. Mali Sloba je takođe bio pogođen svojim neznanjem pa je odlučio da mu napad bude najbolja odbrana. Jelena je kraljica, veoma intelingentna, zanimljiva u razgovoru i uglavnom bude u pravu ali ta njena pravednost boli ološ i šljamove koje je odgajala kafana poput Crnog, Miće, Kaće, Sare...itd.

  • nedjo Vreme: 16.09.2013 23:27h

    za sve njih je streptomicin!

  • slavko Vreme: 16.09.2013 23:29h

    Navijam za Jelenu Golubović. Pokazala je da Farma može biti zabavna bez agresije, bez vulgarnosti, sa mnogo znanja, prava intelektualka. Tako se ponaša u rijaliti serijalima kao Jelena ali nažalost većina farmera su primitivni, neobrazovani i grupiraju se u čoporu da bi bili jači id dominacije Jelenine inteligencije i visoke intelektualne obrazovanosti na koju je većina ukućana farme zavidna.

  • maca Vreme: 17.09.2013 00:57h

    nije mi jasnno ksko moze neko da podrzi ovko bolesni storenje, i pritom jr velicati... bolesni umovi!!!

  • Vesna Vreme: 17.09.2013 02:32h

    Jelena je superiorna i znanjem i ponasanje, to ne mogu da joj oproste zato je na svaki moguci nacin maltretiraju. Mislim da nije u redu i da mentalno zlostavljanje je gori oblik zlostavljanja od fizickog. Ne znam zasto Produkcija ne reaguje, ali znam mnoge (sebe takodje) koji zele da se obrate RRA radi zastite prvo Jelene zatim gledalaca. Da dodam, Zorica Markovic je jednom bila izbacena zbog tuce, ali kako pokaza svoje pravo lice, to je cudo, ili nije. Ocekivano, naravno, ali, ovo sto gledamo prevrsilo je svaku meru, i dokle ce Jelena moci da izdrzi a da ne poludi, ne znam, ali je sigurno da nece moci dugo. Ona je samo ljudsko bice, sto se za njene progonitelje ne bi moglo reci:( Pozz

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP