Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PAR UŽIVA NA JEZERU U GETEBURGU

Jelena i Čupo se razgolitili u Švedskoj!

Autor: B. Radulović | 13.06.2014 - 10:00:00h | Komentara: 0

Pobednica rijalitija Jelena Golubović otputovala je u zagrljaj verniku Čupi Kalču, koji živi u Švedskoj, gde uživaju pred njen put za Keniju, u koju ide da pomaže ugroženoj deci. Iako se spekulisalo da su se rastali, očigledno da je par prevazišao nesuglasice i trenutno uživa u sunčanju i kupanju na jezeru Galeb kod Geteburga.

Jelena Golubović

Jelena Golubović

Njihova ljubav, koja je planula na imanju u Lisoviću, očigledno ne bledi, iako su je mnogi smatrali marketinškim trikom. Kako saznajemo, glumica je u zagrljaj svom dragom odletela pre pet dana, kada ju je iznenadio kartom koju joj je poslao na kućnu adresu, pa je morala istog trenutka da se spakuje i krene.


- Pošto sam stigla pre nekoliko dana, dugo nismo izlazili iz sobe, jer smo se uželeli jedno drugog. Ipak je naša veza na daljinu, što nimalo nije lako održati. Trenutno uživamo u mestu koje se zove Hisingen, koji je okružen prirodom, pa idemo u štenju i na kupanje na obližnje jezero, gde nema mnogo ljudi, pa možemo da se osamimo.

Golupčići provode  vreme kupajući  se u švedskom  jezeru Galeb, gde je  Golubovićeva otputovala u zagrljaj vereniku

Golupčići provode vreme kupajući se u švedskom jezeru Galeb, gde je Golubovićeva otputovala u zagrljaj vereniku

Super se provodimo i Čupo mi kao pravi domaćin ugađa, a i ja se trudim da njemu bude lepo. Super je vreme, što nam dopušta da u vodi budemo sve vreme - kroz osmeh priča Jelena, koju po povratku u Srbiju očekuju pripreme za put u Keniju, gde će volontirati i pomagati mališanima koji su na ivici socijalne egzistencije.

- Primila sam već nekoliko vakcina kako bih zaštitila svoje zdravlje, jer ću odlaziti u područja koja su infektivna i zaražena. Ostalo mi je da primim još jednu revakcinu po povratku u Srbiju i spremna sam na put. Iskreno, jedva čekam, jer sam čula da tamo dosta dece umire od gladi, hepatitisa i side i volela bih da mogu nekako da im pomognem - iskrena je Golubovićeva.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP