Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SPORTISTKINJA SE USELILA U STAN OD 150 KVADRATA

Jelena Janković kupila dupleks na Voždovcu!

Autor: Dragana Tripić | 12.03.2013 - 23:39:00h | Komentara: 11

Iako je za boravak u rodnom Beogradu mogla da bira elitni kraj, poput Senjaka ili Dedinja, slavna teniserka Jelena Janković odlučila je da bude među takozvanim običnim svetom - na Voždovcu!

Novac i slava  je nisu  promenili:  Jankovićeva

Novac i slava je nisu promenili: Jankovićeva | Foto: Srđan Stevanović

Jankovićeva se, naime, pre izvesnog vremena uselila u višespratnicu u ulici Vojvode Stepe, gde je kupila dupleks, u kojem stanuje kada je u Beogradu, saznaje “Alo!“ od dobro obaveštenog izvora.


- Jelena je pre četiri godine, kada su udareni temelji nekretnine, kaparisala dupleks od 150 kvadrata, i to u potkrovlju zgrade, iako je prvobitno htela da kupi stan na drugom ili trećem spratu. Vlasnik zgrade joj je, međutim, pokazao projekat stanova koje je tek trebalo izgraditi, a koji su joj se veoma dopali, i ona se vrlo brzo odlučila za životni prostor na vrhu ovog luksuznog objekta - kaže izvor “Alo!” i dodaje da se bivša prva teniserka na svetu preselila na Voždovac nedavno, iako je stan pazarila pre četiri godine.

- Kada je zgrada bila gotova i unutrašnji radovi u stanu urađeni kako je ona želela, Jelena se uselila. Kompletno sređivanje enterijera je prepustila dizajneru koji se pobrinuo da ovaj dupleks bude upravo kakav je ona želela, sa modernim i luksuznim nameštajem. Jelena je nedavno bila u Beogradu, pa su je komšije mogle videti kako šeta svoju pudlu Napoleona.
Pre odlaska na turnir u Indijan Vels, ona je u svom kraju posetila jedan salon lepote u kome se podvrgla tretmanu, a sve koji su je sreli u kraju oduševila je njena srdačnost i prirodnost - zaključuje naš izvor. Kako bismo proverili njegova saznanja, pokušali smo da dođemo do Jelene Janković, ali nismo uspeli do zaključenja ovog broja.
 
Poslednji komentari
  • džilio Vreme: 13.03.2013 00:17h

    bravo Jelena ! Imam dovoljno godina pa čak i više ali ti se obraćam kao mojoj ljubimici tokom poslednjih desetak godina. UŽIVAJ !!!!

  • marija. Vreme: 13.03.2013 01:56h

    bravo jeco.sve najbolje u novom stanu.

  • Dragan Vreme: 13.03.2013 08:07h

    Ljudi bolje kupite stan napravljen nad grobljem nego ove na Vozdovcu. Prokleta je ta kasarna, generacije vojnika su je proklinjale, nije to zdravo mesto za zivot :)

  • starina novak Vreme: 13.03.2013 08:27h

    Hce li ova drzava uvesti porez onako kako vrede nekretnine,da malo i sirotinja ima koristi,al djavola ovde samo sirotinju gule...

  • Nenad Vreme: 13.03.2013 08:53h

    TELO ZMAJA GLAVA SAMURAJA.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP