Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

EVO ZAŠTO JE GRICKAO NOKTE

Jelena Jovanović trudna?! Edin je nervozno čekao ispred Doma zdravlja (FOTO)

Autor: Blic | 28.03.2014 - 14:30:00h | Komentara: 6

Jelena Jovanović i Edin Škorić koji su vezu započeli tokom poslednje sezone rijalitija Farma nekoliko puta su raskidali i mirili se, a sada kada su se konačno skrasili, izgleda da su vezu odlučili da podignu na viši nivo.

Jelena Jovanović i Edin Škorić

Jelena Jovanović i Edin Škorić izlaze iz Doma zdravlja

Jelena je nedavno posetila Dom zdravlja Rakovica, a njen partner Edin Škorić ju je nervozno čekao ispred. Pevačica se neko vreme zadržala, ali njen partner je sve vreme uznemireno čekao. Sve ovo snimila je ekipa "Paparazzo lova".

Jelena Jovanović i Edin Škorić

Nakon nekoliko minuta Edin je otišao po svoju dragu Jelenu Jovanović, a oboje su nasmejani izašli napolje i počastili se obilnim obrokom. Tačan razlog pevačicine posete lekarima i njihova raspoložena lica nisu poznata, ali sudeći po njihovoj rekaciji moguće je da će uskoro imati i prinovu, šta god da je saznaćemo što pre.
Poslednji komentari
  • Jao Jelena Vreme: 28.03.2014 15:14h

    Pre braka si izgubila nevinost. Boze JELENA...

  • taca86 Vreme: 28.03.2014 16:57h

    Hahahaha..........E ovo mi ulepsalo dan.Vidim da i vi ne verujete u Edinov demant. Posto su njih dvoje preslatki bebica ce biti med medeni!! Bas se radujem!!

  • Ivana Vreme: 28.03.2014 18:29h

    I posle tri meseca od zavrsetka farme vidi se ko je i dalje aktuelan. Toliko o tome da su njih dvoje potpuno nezanimljivi i neinteresantni, kao sto rekose na farmi. Jeco, Edine, ne obazirite se na gluposti, toga ce biti uvek. Posvetite se jedno drugom i uzivajte u zivotu.

  • Ivana Vreme: 28.03.2014 18:35h

    Ne znam sta bi bilo da je Edin bio u Domu zdravlja, mozda bi i za njega rekli da je u drugom stanju? Kao da se kod lekara ide samo kad je neko trudan. Devojka je rekla da ima anginu i da prima injekcije. A i da jeste trudna to je njihova licna stvar i ne znam zasto bi to i vas i bilo koga drugog zanimalo. Pustite ljude da zive svoje zivote onako kako oni zele.

  • Bigmama Vreme: 28.03.2014 19:13h

    Ma, nema veze sa istinom! Njen brat, debilko, imaju čukanje sa kolima ispred Doma zdravlja, kao mlad i neiskusan vozač, pa je pozvao dragu seju da mu pripomogne oko zvanja policije i da mu drži strah kod lekara u Domu zdravlja Rakovica na pregledu, ispred koga se i slupao sa kolima! Edina nervira taj debeljko i što mu gnjavi devojku, pa je zato nervozan. Ne izmišljajte, molim vas, čovek već ima dvoje dece iz braka i jedno vanbračno, tako da mu četvrto dete, uz smanjene prihode, baš i ne treba! Jedino ako će seka-Jeca da peva po magistralama i lokalnim kafanama, pa da zaradi za leba...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP