Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OLUJA RAZOČARANJA

Jelena Jovičić: Podvlačim crtu na glumačku profesiju

Autor: Blic | 28.03.2015 - 11:30:00h | Komentara: 2

Nakon što se pronela priča da je glumac Nebojša Dugalić odlučio da napusti Srbiju i da se sa suprugom i petoro dece iseli u Kanadu, i njegova koleginica, Jelena Jovičić razmišlja o napuštanju glumačke karijere.

Jelena Jovičić i Dušica Novaković

Jelena Jovičić

Uloga Done u mjuziklu "Mama mia", i te kako je važna u karijeri glumice, Jelene Jovičić, ona može da predstavlja i krunu njene karijere. Međutim, možda će ta uloga biti i prelomni trenutak, nakon koje će se Jelena Jovičić povući iz glume.
Kako kaže Jelena, njena profesija je teško isplativa, nema svetlu budućnost, a ona ima dvoje dece i mora da razmišlja o budućnosti.

Jelena Jovičić i Dragan Vujić

Jelena Jovičić | Foto: Nikola Jovanović

- Preda mnom je veliki mjuzikl, posle kog mislim da ću podvući crtu na ovu, teško isplativu profesiju. Verujem da sam dosad puno toga postigla, da u nekim stvarima mogu samo da se ponavljam. Ali, možda se desi još neki veliki izazov. Naš posao nema baš svetlu budućnost, plata je mizerna i moji unutrašnji instinkti mi govore da bi trebalo da se "prekvalifikujem" - navela je ona.
- Imam dvoje dece i razmišljam o budućnosti. Možda se desi neki totalni preokret u kulturi, pa nam svima svane. To su želje, ali bojim se da neće biti tako. Dovoljno sam racionalna da sagledam situaciju - rekla je Jelena.
Poslednji komentari
  • Maja Vreme: 28.03.2015 15:50h

    De de... ne cvetaju ruze ni u drugim profesijama... Otkad su to oni koji napustaju, odustaju zavredjivali ikakvu paznju??? Pa i druge glumcine kao Miki Manojlovic, Pera Kralj, Olivera Markovic itd. su ziveli i u teski i boljim vremenima, ali su izgarali za posao i zato su glumcine.. a ovi osrednji, e pa oni mogu da se bavi bilo cim... na jedan nacin: prosecno....

  • jelena Vreme: 23.06.2015 13:11h

    Draga Majo, cim imate ovakvo misljenje o Jeleni Jovicic i Nebojsi Duaglicu znaci da niste nogom krocili u pozorista u kojima ove dve glumacke VELICINE igraju. Daelko su oni od prosecnih.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP