Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OŠTRO

Jelena Karleuša: Ako je Adil kriv, onda ga je*ite!

Autor: M.M. | 12.12.2013 - 14:15:00h | Komentara: 8

Vest koja je uzdrmala javnost prethodnih dana, je definitivno ta da je mladi pevač Adil Maskutović pretukao svoju suprugu i ćerku poznatog folk pevača Džeja Ramadanovskog, Anu. Mnoge poznate ličnosti javno su osudile nasilno ponašanje mladog pevača, a u moru njih, oglasila se i Jelena Karleuša.

Jelena Karleuša

I ona prokomentarisala Adila: Jelena Karleuša

Iako se duže vreme nije oglašavala, pevačica Jelena Karleuša, rešila je da da svoje mišljenje putem svog Tviter profila, o najvećem estradnom skandalom koji je šokirao javnost.

Isprva se čini da Jelena brani poznatog pevača, pa tamo u jednoj od rečenica je napisala kako ne možemo da optužujemo Maskutovića, dok se ne dokaže da je kriv za ovo delo.

- Ženetine koje pozivaju na Adilovu opštu zabranu, neka zaborave da niko nije kriv, dok se ne dokaže AMAN - napisala je Jelena.

Međutim, pevačica ipak svoj tekst završava time što navodi da je prva koje ne podržava nasilje, te ga osuđuje, a ispod fotografije sa tekstom koju je postavila poručuje:

- Ako je kriv je*ite ga, ali ne zato što je "ciganska posla" kako kažete - kaže Jelena.

Poslednji komentari
  • Vanja Vreme: 12.12.2013 14:23h

    Svakom loncu poklopac. Samo da ne bi bila zaboravljena. Opet proziva Cecu? Nikako da shvati da to sto je ona postena MNOOGOO ne utice na njenu pevacku karijeru :)

  • Sonja Vreme: 12.12.2013 14:28h

    JK VREDJAS ROME BAGRO NESKOLOVANA TREBA DA TE SRAMOTA PLASTIKO JEDNA NASTA LICIS ITI CES NEKOM SAVETE DA DELIS POKRISE USIMA KARICEVA SPONZORUSO.........!

  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 12.12.2013 15:06h

    Или је луда или јој ноге смрде. Доста злочина!

  • nurija Vreme: 12.12.2013 15:57h

    Alah Te blagoslovio , evo Tebe , nase VELIKE DIVE , napokon ! Vjerovali smo da ces Ti draga DIVO proniknuti u sam srz problema , vezano za porodicno nasilje , i da Tvoja rijec , BITNO KREIRA JAVNO MNJENJE , te da Tvojim visokoobrazovanim sofisticiranim fakultetskim znanjem i kreativnim zivotnim i UMETNICKIM iskustvom , pomazes tamo nekom POLUSVETU , da prepozna znacaj i ulogu morfalne distike na embrionalni razvoj leptira gubara , na Novom Zelandu ! Ljubi Te Tvoja VISEMILIONSKA ARMIJA FANOVA IZ BUDVE , i to bez predgradja ! Tvoja Nurija .

  • SEKICA i VELJICA Vreme: 12.12.2013 16:06h

    Idolu nas , DIVO nasa neopevana , SOFTVERU umetnosti , kulture , javne reci , ... , Tvoj komentar na ovaj nemili dogadjaj , ce nam svima , napokon otvoriti oci . Ipak , zivotno ISKUSTVO je tu od krucijalnog znacaja , a naravno , na srecu , Ti si tu . Uh , veruj nam , mom Velji i meni je sada mnogo lakse , otvorila si nam oci ! Puno Te vole i cene , Tvoji verni fanovi , SEKA i VELJKO !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP