Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PONOVO PROZIVKE

Jelena Karleuša: Dara Bubamara je nesrećna pojava sa margine društva! (FOTO)

Autor: A. O. | 15.07.2014 - 17:00:00h | Komentara: 6

Estradni ratovi nisu nikakva novost, posebno ako u njemu učestvuju plavuše poput Dare Bubamare i Jelene Karleuše...

Dara Bubamara i Karleuša sa porodicom

Dara Bubamara i Karleuša sa porodicom | Foto: facebook / Jelena Karleuša

Iako su obe pevačice veoma često na udaru javnog mnenja i kolega sa javne scene, ovoga puta u jeku je sukob nekadašnjih prijateljica, a već godinama posvađanih pevačica.

Sukob se ponovo raspalio pošto je Karleuša isprozivala Daru dok je bila u ulozi modnog žirija, na šta novosadska pevačica nije ostala dužna i odgovoriila:

- Ne može mi niko ništa. Opet punim klubove. Radojka ne Radojka. Pa eto, ako ljudima smeta, promeniću ime u plen - osvrnula se Dara na komentar Jelene Karleuše da o njenom stilu najbolje govori Darino pravo ime i da joj nije jasno zašto ima taj nadimak jer "to nije skraćeno ime od Radojka.

Ali, tu se rat ne završava jer je Karleuša danas ponovo prozvala Daru Bubamaru nazvavši je "pojavom sa margine društva". Tačnije ona je uz fotografije sebe sa porodicom i Darine fotke u kupaćem kostimu (za koju Novosađanka bez pravih dokaza tvrdi da je obrađena u fotošopu) napisala sledeće:

- POJAVE SA MARGINA-
Čitav moj javni život, obeležile su pojave, po pravilu sa margina društva, koje su davale sebi na značaju vredjajući mene i moju porodicu na najstravičniji način. I što sam bila uspešnija, tih pojava je bilo sve više. Što sam ja bila lepša i srećnija, pojave su bile sve ružnije i tužnije. Vremenom sam naučila da ih žalim i smatram ih duboko nesrećnim. Nema više potrebe da im ja na uvrede odgovaram. Odgovori su uvek bili moje greške jer sam se na taj način valjala u njihovom blatu. Dovoljan je samo jedan pogled ka njima i da mi bude jasno zašto sa gadjenjem i bez komentara treba da okrenem glavu u drugu stranu.
Oni izgledaju upravo onako kakve su im misli, kakvo im je srce.
Nesrećno.

Poslednji komentari
  • Nada Vreme: 15.07.2014 19:54h

    Pa Daro, sto se slikas takva? Sto se blamiras bespotrebno! Tvoje je da, kao, pevas i sta ima da se ovako uslikavas!!! Pripazi na sebe i svoju reputaciju, sto da te prozivaju gori od tebe!

  • ana Vreme: 16.07.2014 00:13h

    ova druga je ispod stola : Zena icz cipelarnika.

  • nedjo Vreme: 16.07.2014 00:47h

    kako bejaše krasan devojčurak sa onom grupom na početku tzv karijere

  • brane Vreme: 16.07.2014 08:00h

    kad jk vredja tudje porodice i decu to je ok,cim nju neko nacepi stavi slike sa muzem i decom,a inace uglavnom slika svoje dupe svaki dan pa kaci slike,a vi to svaki dan nama servirate kao exluzivu!

  • ljilja Vreme: 16.07.2014 08:32h

    Jeco, legendo, napokon. Mani se ljudi koji te nisu dostojni i koji ne zaslužuju ni da pomisliš na njih, a kamoli da ih komentarišeš, ipak si ti jedna urbana dama. A ova spodoba nek nastavi da se bruka svojom pojavom i komentarima, ali, ipak, trebala bi i ona da razmislim, ako ne zbog sebe, a ono barem zbog svog djeteta.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP