Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NE PEVA POD ŠATOROM

Jelena Karleuša: Ja nisam sa ove planete! (FOTO)

Autor: Mišo Mišković | 29.08.2013 - 14:48:00h | Komentara: 12

Jelena Karleuša je jedna od retkih ličnosti sa naše javne scene, koji su i više nego aktivni na društvenoj mreži “Tviter”. Pevačica na ovoj društvenoj mreži iz sata u sat postavlja svoje fotografije, razmenjuje “tvitove” sa fanovima i iznosi svoje stavove. Njene aktivnosti nisu izostale ni danas, pa je postavljala, i više nego zanimljive tvitove, kojima je želela da dokaže kako svoj posao radi mnogo bolje, i drugačije od ostalih.

Jelena Karleusa

"All About Diva" - Jelena Karleuša | Foto: Tviter

Jelena Karleuša se danas prisećala svog koncerta “All About Diva”, koji je održan 2010. godine u Kombank Areni, na koji je izuzetno ponosna, te je na osnovu fotografija koje je postavila, ostavljala komentare, tipa “Ja... i ostatak domaće scene... ne pripadamo istoj planeti”.


Usledili su i “tvitovi”, poput “U zemlji gde ja stvaram umetnost, šator je mejnstrim”, postavila je Jelena, očigledno nezadovoljna što javnost ne ceni dovoljno njen lik i vizuelno-koreografski spektakl od pre tri godine.
Poslednji komentari
  • Srđan Vreme: 29.08.2013 14:59h

    Ovo je zaista tačno. JK je žena, koja pomera granice šou biz-a, ali zaista.

  • Џинџер Минџер Vreme: 29.08.2013 16:29h

    Њојзи није лако.

  • Nikol@ Vreme: 29.08.2013 16:44h

    Iako je ne slusam , smatram da je ona jedna od nasih jajvecih ZVEZDA! JK da je rodjena u Americi, bila bi veca zvezda od Madone , Lejdi Gage, JLO,... a igrom slucaja rodjena je u ovoj PROKLETOJ Srbiji , gde je omalovazavana, izvrgnuta ruglu, lincu,... ovo je zaista zalosto sta se sve radi jednom UMETNIKU I ZENI (MAJCI ako se ne varam dvoje dece)kao sto je JK ! SRBIJO............. Zivim u Majamiju od svoje sedme godine , i znam kakav se profil licnosti ceni !

  • Tina Vreme: 29.08.2013 17:58h

    Po mom misljenju sve sto Jelena radi je totalno "insane". Njen najveci problem nisu njeni umisljeni neprijatelji nego" insanity". Sokirana sam kolicinom besa i mrzne koji je ispoljila. Po meni covek koji je zaista zadovoljan sam sobom, porodicom, karijerom ne moze da posveti celo popodne stravicno primitivnom prepiskom sa nekim koga navodno ne poštuje. Taj dan kada se prepiska na Twitter-u odigravala, ona je umesto da uziva sa ssvoje dve preslatke cerke, provela, dokazujuci neku istinu recima koje nisu dostojne coveka. Jelena, ti ne postujes sama sebe kad mozes na tom nivou sa bilo kim da komuniciras a i samo pouzdanje ti je 0 jer ti zapravo time sto radis, trazis potvrdu od drugih i konstantno ih menjas. Od srca ti savetujem terapiju.

  • :DD Vreme: 29.08.2013 18:17h

    ''All about diva'' je bio prvi najveci spektakl u srpskoj produkciji :D priznali to ili ne :D

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP