Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

IZAZVALA POMETNJU

Jelena Karleuša oduševila Sarajlije!

Autor: A.O. | 24.08.2014 - 23:15:00h | Komentara: 7

Jelena Karleuša pojavila se na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala kao specijalni gost i obeležila poslednje, finalno veče svojom glamuroznom pojavom. U stilu holivudskih zvezda, i u pratnji svog najboljeg prijatelja Zorana Birtaševića, blistala je u najnovijoj kreaciji Donatele Versaće.

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša

-Od kada sam videla ovu haljinu na reviji, poželela sam da bude moja. Po mojoj želji i zbog crvenog tepiha, tim „Versace“ je u Milanu uradio dugačku verziju haljine koja je inače originalno do kolena. Iako me svi pitaju za cenu, ja ne bih znala da odgovorim jer je reč o poklonu. Na crvenom tepihu sam imala i pomoć hostesa koje su mi namestale onaj dugački šlep, da bi haljina došla do punog izražaja. Žao mi je što se nije videlo, ali na nogama sam imala i fenomenalne „Versace“ sandale sa štiklom od 16 centimetara tako da sam jedva hodala i bila visoka skoro dva metra, kaže Jelena.

Jelena Karleuša

JK je ka Sarajevu poletela u 18 časova sa VIP terminala u Beogradu, privatnim avionom, a na Sarajevskom aerodromu sačekale su je brojne tv i novinarske ekipe. U pratnji policije i obezbeđenja, svita se uputila ravno ka crvenom tepihu koji je čekao na zvezdu večeri!
-U Sarajevu se osecam savršeno bezbedno i kao kod kuće. Mere obezbeđenja su organizacija samog festivala, lično to nisam tražila jer smatram građane Sarajeva mojim prijateljima. Imam tu sreću da sam dobro došla svuda i ne moram da strahujem ni na ulicama Zagreba, niti Sarajeva niti bilo kog drugog grada jer me građani dočekuju raširenih ruku. Često letim privatnim avionom kada je reč o kraćim destinacijama i to nije nešto neuobičajeno u mom poslu, dodaje Karleuša.
Specijalno za ovu priliku, JK je i drastično skratila svoju inače dugu kosu!

Jelena Karleuša

-Samo dva sata pre poletanja odlučila sam se na taj potez. Smatram da je taj malo duzi paž trenutno najbolje rešenje za mene i drago mi je sto se svima dopada. Naravno, uz pomoć ekstenzija, moja kosa za par minuta može ponovo biti duga, izričita je JK.
Interesantno je i to da se organizator potrudio da ispuni sve želje plavokose zvezde pa su samo zbog JK posle čitave ceremonije, obezbedili i verovali ili ne-ćevape u lepinji sa crnim lukom!
-Nisam razmažena i zahtevna! Kada su me pitali za neke posebne želje, trazila sam ćevape s lukom! Znate kako dobro idu uz belo vino i uz Versace!? Zar da odem iz Sarajeva a da ne probam ćevape – kaže kroz smeh pevačica.


Odmah nakon ceremonije dodele filmskih nagrada, JK se uputila nazad ka aerodromu gde je i odgovorila na izazov Čede Jovanovića i pristala da u humanitarne svrhe bude polivena kantom ledene vode!

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša

 -Da ne bude zabune, prvo sam uplatila novac kao moj doprinos borbe protiv ALS-a a onda se i odazvala Čedinoj nominaciji. On je lider partije mom srcu drage, tako da nisam mogla da odbijem! Sve u cilju humanosti - kaže Jelena.

JK je tom prilikom nominovala i svog supruga, Duska Tošića, Ivicu Dačića kog je nazvala budućim predsednikom i svoju ljutu rivalku Cecu.
-Moj suprug je prihvatio izazov tako da čekamo njegovu ledenu avanturu i novčanu donaciju. Takođe bih volela da vidim Ivicu u mokroj majici, a ostatak Srbije bi sasvim sigurno uživao u pogledu na mokru Cecu. Kad je reč o humanitarnim akcijama, nema mesta ličnom animozitetu-rekla je pop zvezda.

Poslednji komentari
  • ana Vreme: 25.08.2014 02:04h

    ona moze samo svoj rang da poziva i proziva . Sve sa liste 30 mamam DIvnu i Dušicu.

  • bu Vreme: 25.08.2014 04:49h

    kad te toliko vole tamo sto si ostala par sati, sto te nisu ugostili bar par dana? Ionako nemas nigde nastupe

  • Vanna Vreme: 25.08.2014 06:05h

    Da ne bude zabune, sta ces ti na crvenom tepihu? Specijalni gost? Zbog cega!Ovo je kao ona prica i narodu koji je hvalio "carevo novo odelo"! Ovaj narod je cudo!

  • Naprotiv Vreme: 25.08.2014 12:13h

    Odusevila je samo pristalice Nasera Orica, tamo joj je i mjesto, sto se vraca u Srbiju kad sve najgore govori o Srbima?

  • VITEZ Vreme: 25.08.2014 14:21h

    Neka je i ostave tamo.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP