Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ČAK TRI TUŽBE

Jelena Karleuša tužila Seku, Ivanovića i Acu Lukasa!

Autor: A. O. | 17.10.2013 - 14:20:00h | Komentara: 28

Jelena Karleuša rešila je da pored Ivana Ivanovića, protiv koga je podnela čak 46 tužbi, na spisak tuženih doda i pevačicu Seku Aleksić, ali i svog do nedavno jednog od najboljih prijatelja, Acu Lukasa. Jelena je protiv Ivanovića podnela prijavu zbog mnogobrojnih prozivki na račun njenog lika i dela, protiv Seke zbog inderektnog napada u pevačicinom najnovijem blogu, a Acu Lukasa zbog njegovog komentara koji je uputio jednoj od najnovijih kandidatkinja šoua "Zvzde Granda", da "falšira kao Karleuša".

Jelena Karleuša

Presavila tabak, po ko zna koji put: Jelena Karleuša | Foto: Rajko Ristić

Prenosimo vam u celosti zvanično saopštenje pevačicinog PR tima, koje je danas osvanilo na pevačicinom "Fejsbuk" profilu:

"Opšte je poznato da se javne ličnosti koriste imenom Jelene Karleuše zarad sopstvenog marketinga, a da je Jelenim lik medijima donosi gledanost, čitanost i tiraže. Ipak, postoji ona granica kaoja kada se pređe, postaje linč i nepravda. Kada kontinuirani napadi na jednu ženu, majku i umetnika, koja traje skoro dve decenije i važi za jednog od najtiražnijih i najpopularnijih imena na ovim prostorima, postanu toliko učestali, kolektivni i neljudski, da je jedino rešenje sud.

Zbog kontinuiranih napada na Jelenu Karleušu, njenu karijeru, decu i porodicu, tim advokata podneće krivične prijave protiv Svetlane Aleksić zvane Seka, Aleksandra Vuksanovića zvanog Aca Lukas i Ivana Ivanovića. Takođe, biće tuženi i svi mediji koji su preneli (i prenose) klevete na račun Jelene Karleuše, jer time učestvuju u širenju klevetničkih informacija i pomažu da se Jeleni načini lična i profesionalna šteta. Podsećamo da je Jelena u prošlosti već dva puta tužila i na sudu dobila Svetlanu Aleksić, zbog kleveta i najstrašnijih napada na nju i njenu porodicu, tako da će ovo biti treća tužba, ovog puta krivična.

Jelena Karleuša nikada imenom nije pomenula pomenutu i primorana je da traži zaštitu suda. Takođe, javnost obaveštavamo da je voditelj Ivan Ivanović i TV “Prva”, već tužen četrdeset šest puta zbog višegodišnjeg blaćenja lika i dela Jelene Karleuše, tako da će ovo biti četrdeset sedma tužba zbog klevete. Pomenuti Aleksandar Vuksanović, kome je Jelena Karleuša bila gost na tri koncerta u Beogradu i Novom Sadu, biće tužen zbog klevete izrečene na TV “Pink”.

Jelena se povukla iz javnosti, neće davati nikakve izjave i punom parom radi na povratničkoj pesmi, kojom će obradovati mnogobrojne fanove i poklonike njene muzike."

Poslednji komentari
  • Ina Vreme: 17.10.2013 14:27h

    Donosi tiraze, jer je skandal-majstor. Drugog kvaliteta nema.

  • mirjana Vreme: 17.10.2013 14:34h

    Onda ce morati i sebe da tuzi, jer ona najvise srozava svoj lik i delo

  • Sasha Vreme: 17.10.2013 14:40h

    Pojava jelene karleuse na estradnom nebu Srbije i njena karijera koja traje vec 20 godina je dokaz da smo moralno dotakli dno dna. Spodoba koja je ismijavala Seku zbog toga sto nemoze da ima djecu, i koja je vrijedjala Cecu, slikala se razapeta na krstu, objavljivala privatne video materijale degutantnog sadrzaja, nesudjena ldp ministarka kulture...sada ganja neku "pravdu" i ne bi me cudilo da trazi da se donese i "Zakon o zastiti lika i djela jelene karleuse"

  • erasmus Vreme: 17.10.2013 14:42h

    E , mozda ces KONACNO BITI " ZVEZDA " , kad SVI cuju za Tvoj lik i " delo " ! Kad Tvoji " cuveni " umetnicki kvaliteti ne prolaze kod publike , debakl na sve strane , pa naravno , preko suda ! Za pretpostaviti je da ces imati vise publike u sudu , nego na svojim " MEGA " , nazovi , koncertima ! Zaista , jadnica u pravom smislu , ... , upala si u nesto sto si sama zakuvala , pa plivaj !

  • nurija Vreme: 17.10.2013 14:44h

    Tako je jeco i dreba ove OLOSE da tuzis,a pogotovo ovu ZUHRU i ovog MALCA IVANA.A sto se tice LUKASA nemam komentar na ono njegovo ponasanje ali sta je tuje tuzi i njega.IMAS SVU PODRSKU OD ARMIJE IZ CRNE GORE VOLI TE TVOJA BUDVA.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP