Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SNIMANJE SPOTA

Jelena Kostov podržala dečka!

Autor: S. V. - S. A. | 07.06.2013 - 07:02:00h | Komentara: 6

Stotinak pripadnika Žandarmerije, među kojima se nalazi i dečko pevačice Jelene Kostov, pod punom ratnom opremom i grupa „Amadeus bend” snimili su spot za pesmu „Moja zemlja”! Snimanje je trajalo tri meseca, a kadrovi u kojima statira Žandarmerija snimani su u okolini Beograda i u Kuli!

Voli uniforme: Jelena sa dečkom (desno) i generalom Dikićem

Voli uniforme: Jelena sa dečkom (desno) i generalom Dikićem | Foto: Rajko Ristić

Komandant Žandarmerije general Bratislav Dikić kaže da je ponosan što se uz amadeusovce u novom spotu pojavljuje upravo ova policijska formacija.
- Spot, kao i sama pesma su nas podsetili ko smo i odakle smo.

Patriote: „Amadeus bend“

Patriote: „Amadeus bend“ | Foto: Rajko Ristić

Da je naš narod sveti narod i da je naša Srbija sveta zemlja, koju smo čuvali, čuvamo i čuvaćemo. Zajedno sa „Amadeus bendom” želeli smo da poklonimo našim građanima pesmu i spot koja će nas uvek podsećati na to da je naša Srbija naša majka i da će je bog i Žandarmerija čuvati kao i do sad - rekao je Dikić za „Alo!”.
Promocija ovog spota održana je u sredu uveče u hotelu „Hajat”, gde su prisustvovali pripadnici Žandarmerije koji su se našli u ekranizaciji pesme, a pored njih bili su i Bojan Bjelić, Željko Samardžić, ali i Jelena Kostov, koja je pružila podršku svom dečku.
Poslednji komentari
  • gavrilovic Vreme: 07.06.2013 09:48h

    Bog svakako...

  • stella Vreme: 07.06.2013 18:23h

    Pa zar smo na to spali, da žandarmerija statira u spotu, eeeeeee!

  • Kićo Vreme: 08.06.2013 09:12h

    A za kamerom u toku snimanja bio kene i celo vreme nameštao jelenu.

  • anonimus Vreme: 08.06.2013 14:19h

    posle prvih kadrova pomislio sam: " auuu, kakav spot ... fotografija, kvalitet, efekti... vrhunski..".. na pola spota sam skontao da radnja i tekst pesme nemaju veze s' vezom i postavio sebi pitanje: "...kakav je to ""umetnik" koji je spojio dobru pesmu i reklamni video materijal za Zandarmeriju i od toga napravio muzicki spot...?!" .. a onda mi je poslednja scena otvorila oci: "komandant Zandarmerije (LICNO) u kadru..!!!" .. onoliko epizoda Vojne akademije, a ne secam se da sam video nacelnika generalstaba, komandante i bilo koje staresine VS kako glume ... e moj generale, spustio si se na nivo Pink "zvezda" i njihovog recepta: "nije bitno sta se pise ili prikazuje, dobro ili lose, bitno je samo da se pise o meni i da se vrtim na TV-u".. gde ce sledeci put da te vidimo FB-generale: u paparaco lovu, Farmi ili Velikom bratu, Ekskluzivu ili Eksplozivu (ne vidim razliku izmedju ove dve emisije) .. prestani vise da brukas i sebe i jedinicu na cijem si celu FB-generale ...!!!!

  • mima Vreme: 08.06.2013 15:23h

    Zar AMADEUS nije bio u stanju da snimi spot, vec su to verovatno finansirali ljudi iz zandarmerije, kako bi pokazali u spotu svoju spremnost. GLUPOST! Nikada, nikada ne bih sebi dozvolila ovakav spot. Sta je to ovim, uspesnim, popularnim momcima to trebalo? Mislim da su ovim spotom vise izgubili nego sto ce dobiti. Ne mogu da verujem da su tako nesto uradili.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP