Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA IGNORIŠE BIVŠEG KOJI TRAŽI OBJAŠNJENJE

Jelena krije vezu sa Japom!

Autor: A. Veljković | 23.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 10

Zajedno su glumili u seriji koja se donedavno emitovala, a sada Jelena Jovanović i Aleksandar Marinković Japa svoj život pretvaraju u najdramatičnije scene pred kamerama!

Jelena Jovanović

Jelena Jovanović | Foto: Nebojša Marković

Naime, Japa je pre svog ulaska u “Farmu” gledao svoju devojku kako ga vara i javno priznao kako je godinu dana njihove veze bacila i zgazila, međutim, mlada pevačica i glumica to ne želi da prizna.


- Mene samo zanima kako si mogla da mi ovo uradiš? Godinu dana smo imali jako lepo priču napolju, nikada prema tebi nisam bio skot i sve sam činio da budeš srećna. Posle pet dana si me zaboravila i ušla u Edinov krevet. Samo tražim objašnjenje, kako si mogla?- pitao je Japa Jelenu, na šta je ona počela da petlja odgovore i ni na jedno pitanje nije odgovorila precizno i iskreno.

Nekada u ljubavi: Japa i Jelena

Nekada u ljubavi: Japa i Jelena


- Ja ne znam šta da ti objasnim. Ovde svako pokušava da me razljuti, pa je produkcija pokušala i sada. Mene ništa ne dotiče i ako si došao ovde da bi oni dobili neku reakciju od mene to se neće desiti. Ne želim ništa da demantujem niti potvrđujem, neka misli ko šta hoće.

Ja sam se sa ovim ljudima ovde zbližila i svako može da uđe u moj krevet, nemam ništa protiv - pričala je Jelena, a onda je glumac pokušao da joj objasni da je vrlo namazana, jer mu nije dala odgovor na njegovo postavljeno pitanje, a ona se pravila luda i samo odmahivala glavom. Kasnije, ovaj razgovor prešao je u raspravu, pa je tako Aleksandar Marinković bio primoran da malo grubljim tonom kaže ono što mu je na duši:

-Ti si dno dna jer se praviš luda i nećeš da mi daš odgovor zbog čega si mi sve ovo uradila. Kako možeš da lažeš. Reci: “Brate, prevarila sam te” i to je to.

Inače, veliki deo farmera je poverovao glumcu i stao na njegovu stranu, a javno su to rekle i Zorica, Sara i Suzana.
- Verujemo da je Jelena bila sa Japom i da ovde ne priča istinu.

Zajedno na  snimanju spota

Zajedno na snimanju spota

Jelena pre pola godine: Japo, volim te svim srcem!

Još jedan u nizu dokaza da su Jelena i Japa bili u emotivnoj vezi, jeste i njegova Fejsbuk strana na kojoj je mlada pevačica pre manje od šest meseci svom dragom čestitala rođendan uz reči pune ljubavi.
-U rano jutro dok svi spavaju, probude se malo prasići, ja tebe volim srcem celim i srećan ti rođendan želim- napisala je tada Jovanovićeva.

Poslednji komentari
  • naki Vreme: 23.10.2013 09:50h

    Pa šta ako je bila više nije. Zašto to mutavac ne može da podnese kad je sam rekao da je precrtao 5 septembra. On samo želi da ostane tamo što duže

  • mirko Vreme: 23.10.2013 12:28h

    Uopste se ne cudim Jeleni. Ovaj Japa koji jako podseca na Dzeja, nema sta da trazi pored Edina. Edin, lep, visok. sarmantan pametan, a Japa omalen, prost I veoma cak I dosadan. Jelena je jednostavno naletela na premiju, Japa pet kopalja ispod Edina. Ako joj je bio decko, kako je mogla da raskine sa njim dok je na Farmi, verovatno je to htela da ucini po njegovom ulasku, ali se ovaj poneo nevaspitano. Sad je naravno sve gotovo, I stavarno Edin I Jelena su prelep par, a Japa neka trazi ipak nesto na svom nivou!! Edinu I Jeleni zelim sve najbolje!!

  • dejna Vreme: 23.10.2013 14:01h

    na cega lici ovaj covek, dno dna je on a ne Jelena, i ako su bili u vezi koje on pravo ima da je osudjuje kada je on oženjen i svo vreme živi sa ženom

  • Autohton Vreme: 23.10.2013 14:07h

    Mozda ima kuku od 35cm? :)

  • nedjo Vreme: 23.10.2013 17:42h

    koja bre jelena,koji japa,zasto od nikogovica pravite nesto? koga to zanima??

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP