Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ŠMINKERKA SASLUŠANA U POLICIJSKOJ STANICI

Jelena Maćić: Političari mi prete silovanjem

Autor: Ekipa Alo! | 23.05.2014 - 08:39:00h | Komentara: 28

Nakon što je pre dva dana privedena u policijsku stanicu „29. novembar“ zbog toga što je na socijalnim mrežama širila paniku zbog vanrednog stanja u Srbiji, šminkerki Jeleni Maćić ugašeni su profili na socijalnim mrežama na kojima je poslednjih dana bila aktivna.

Jelena Maćić

Jelena Maćić | Foto: Mitar Mitrović

Ona je na informativnom razgovoru u policiji morala da objasni zašto je na svojim profilima pisala da vlast krije žrtve i širi laži o razlozima poplava, posle čega su bivšoj survajverki stigle i pretnje.


- Danas sam bila na informativnom razgovoru zbog širenje panike u vanrednoj situaciji i kazna za to je od šest meseci do pet godina zatvora! Ja sam s tim OK. Jesu u pravu, ali advokata sigurno uzeti neću! Pošteniji od mene da bude ne može! Apolitična sam osoba i zato ovo pišem! Meni paniku izaziva nedostatak informacija!
Ovde sam pisala isključivo svoje misli i impresije! Nikakvi subverzivni elementi učestvovali u tome nisu, samo potreseni ljudi sa lica mesta. I dalje mislim da se istina krije! Da sam na vlasti, ovakve kao ja bih hapsila u ovom trenutku, ali ja vlast nisam! Vlast mora biti i svesnija i pametnija od mene. Pametnija jesam, ali me u životu samo emocije vode - napisala je Jelena.

- Uhapsite me, samo nemojte da me tužite! Jer onda moram da angažujem tim stilista, frizera i advokata, a ja te pare nemam. Ljudi, sve vas volim, bez obzira na to što vas ne poznajem. Samo vama se izvinjavam za svoje preemotivne statuse! Namera mi je bila plemenita - poručila je Maćićeva na svom profilu pre nego što su ga ugasili i dodala da joj pojedini politički funkcioneri prete silovanjem.

Ona se do zaključenja ovog broja našeg lista nije javljala na telefon, što nije svojstveno ovoj šminkerki britkog jezika.
Poslednji komentari
  • elena Vreme: 23.05.2014 07:43h

    Jelena je jedva dočekala ovakvu popularnost!Čitala sam njene objave na fb i verujte mi jako je vulgarna,vidi se da je nezadovoljna,povredjena,nesrecna,da ima ogromnu potrebu da bude prihvacena,poštovana,uvažavana,a neobrazovana je!A htela bi da se ugura u intelektualno jak svet ali pogresan nacin!Jadna nije znala kako drugacije da bude u centru paznje!

  • mima Vreme: 23.05.2014 09:00h

    mOLILA BIH VAS U REDAKCIJI, DA U OVO NAJTEZE VREME ZA NAS NAROD, NE DAJETE REKLAMU OVAKVIM OSOBAMA.

  • Kraljevčanin Vreme: 23.05.2014 09:30h

    Ako nešto izneseš a za to nemaš dokaze i konkretne argumente moraš snositi i odgovornost. Sama si petljala po onom zašta nisi kompententna pa je bilo logično što ti dešava sve što ti se dešava. Sve te pretnje, koje isto neopravdavam, si sama navukla na sebe i niko ti ništa nenamešta, ovo je isključivo tvoje zabadanje nosa u stvari koje ne znaš i u koje se ne razumeš bez ikakve potrebe.

  • bojan Vreme: 23.05.2014 10:00h

    Ako je privode

  • seks-na-eks Vreme: 23.05.2014 10:28h

    Ako je tačno to što je Jelena izjavila, vest je zapanjujuća! Jer mi (uz ogradu: još uvek!) nismo što i Egipat, Bahrein i desetine drugih država gde su žene, pogotovu politički aktivne, izložene svim mogućim brutalnostima od strane vlasti. Zato, po mom mišljenju, naša Advokatska komora treba momentalno da reaguje! Njihov izabrani tim, bez dinara naknade, da preuzme ovaj slučaj i ispita sve do poslednjeg detalja. A navedene 'političke funkcionere' staviti na poligraf.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP