Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PRETI JOJ ZATVOR?

Jelena Maćić privedena u policiju zbog širenja panike!

Autor: Puls | 21.05.2014 - 23:30:00h | Komentara: 10

Od kako su katastrofalne poplave zadesile Srbiju i region, društvene mreže bruje od informacija. Ono čemu je internet zasigurno doprineo, jeste da se ljudi ujedine kako bi pomogli ugroženima, ali često se dešava i da kruže dezinformacije.

Jelena Maćić

Jelena Maćić | Foto: Mitar Mitrović

 Profesionalna šminkerka Jelena Maćić je jedna od poznatih lica koja veoma često sa svojim pratiocima na Fejsbuku komentariše razne situacije, pa tako i trenutna katastrofalna situacija nije izostala kao tema, piše Puls. Međutim, zbog javnog iznošenja svog mišljenja, Jelena se našla u neprijatnoj situaciji. Ona je privedena na razgovor u policiju, što je objavila i na svojoj stranici:

(kliknite na fotografiju za uvećanje)

(kliknite na fotografiju za uvećanje)

Poslednji komentari
  • ova se reklamira Vreme: 22.05.2014 01:37h

    ova zudi za paznjom pa makar I preko rodjenog preminulog naroda,oslobodte nas macicke,bekvalac,serifovic,lene I njene mame goce sa starim igrackama,katarine I njene pesme,joksimovica I njegovog kamiona vode kako vas nije sramota bando

  • Petrasin Vreme: 22.05.2014 07:01h

    Sestro daraga, Danas Ti je sve i : Informacija i dezinformacija. Informacije daju oni koji su dezinformisani. Pa pogledaj TV izveštaje, sad već ni ne znamo ko šta priča, o čemu, gde i kako. Svaka šuša se pojavljuje i daje svoje komentare. Sinoć je "stari" Kamenko Katić, Žiki "šarenici" dao najbolje i najkraće tumačenje i tu nema filozofije. Sila boga ne moli i ne predvidiva je. A ne komentari ".šta bi bilo da je bilo". Pa još se nije voda slegla, a "levaci" već barataju kao dobićemo milijardu evra za štetu od EU. Malo "tomorow". Pa ovaj jadni Vučić ne može da se nadaje dezinformacija na ono što daju njegovi "informisani" . Zato sestro, džaba šminkaš, kad ovi našminkaju to je našminkano i "šlus"

  • marina Vreme: 22.05.2014 07:22h

    vucicu, na goli otok sa njom! sta je ovo, komunizam?? jeste li vi normalni vise sa cenzurom, i sa brigom o imidzu vase vladajuce partije??????????

  • hromi daba Vreme: 22.05.2014 07:30h

    Jelena M. ima mentalne probleme, iza svakog ugla ukazuje na neprijatelja ?! U svakoj čorbi je mirođija iako je nitko ne konstatuje. Postavlja se jedno logično pitanje, zašto bi vlada krila broj poginulih , koji bi bio interes da se te činjenice kriju. To bi bila laž kratkog daha jer se takve informacije ne mogu sakriti. Dali se u broju nestalih osoba nalazi još koja poginula, to će se ustanoviti kad se voda povuče. Zašto svoje dušebrižništvo za Srbiju ne iskaže volonterskim radom, a ne lupetanjem po facebooku ? Pošto je ona ostrašćeni demokrata može se predpostaviti ko su joj bili inspiratori, preporučio bi Mićićki da sleti dok još nije visoko poletela, pad može biti izuzetno bolan, a imaš i dete ?!

  • Zabrinuta Vreme: 22.05.2014 12:15h

    Pametna jesi, cudo od zene jesi, samo jos da naucis da nije sfrha nego svrha, odmah ce ti sminka biti lepsa.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP