Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MOMCI STANITE U RED

Jelena Rozga: Moj ljubavni status je – slobodna

Autor: Story | 20.09.2014 - 11:30:00h | Komentara: 0

Iako je uveliko maštala o osnivanju porodice sa svojim izabranikom, pevačica Jelena Rozga (37) na svojoj koži osetila je istinitost tvrdnji da ne postoje planovi kada je reč o ljubavi i emocijama.

Pevačica kasnila na snimanje i iznervirala kolege iz Srbije: Jelena Rozga

Jelena Rozga | Foto: Petar Marković

Naime, lepa Hrvatica okončala je vezu sa svojim dečkom kog je, kao i sve prethodne, ljubomorno čuvala od javnosti. Iako su je mnogi dovodili u vezu sa mladim muzičarem Ivanom Huljićem (25), naslednikom bračnog para Vjekoslave i Tončija Huljića, Jelena nije negirala da je za Ivana vežu posebne emocije.

Jelena Rozga

Jelena Rozga | Foto: Jutjub printskrin

Pre godinu i po dana zagrebački mediji pisali su kako Rozga u Ivanu nalazi utehu posle svakog ljubavnog kraha, kao što je tada bio slučaj sa zadarskim klupskim menadžerom.

-Navikla sam da me spajaju sa mojim prijateljima, ali više me ne dotiču takve priče. Odavno sam odlučila da svoj privatni život odvojim od poslovnog i držim se toga. Moju publiku ne zanima s kim sam u vezi ili ko je osoba s kojom delim krevet. Oni žele da se zabave uz moje pesme i osete emociju, sreću, tugu – ističe pevačica koja je ipak svesna činjenice da postoji veliki broj ljudi koje zanimaju informacije iz njenog privatnog života.

Jelena Rozga

Jelena Rozga | Foto: facebook / Jelena Rozga

Kada je reč o emocijama, moj ljubavni status sada je – slobodan. Samo će vreme pokazati da li je naša romansa okončana ili možda još nije sve okončano. Ako mi se dogodi ljubav, spremna sam da je uzvratim. Verujem da nisam jedina koja priželjkuje da isplanira emotivnu sreću – iskrena je popularna pevačica koja je delila emocije i sa mlađim muškarcem.


- Verovatno se moja mama ne bi složila s ovim što ću vam sada reći, ali ja ću pre nekoga pitati šta je u horoskopu nego koje je godište. Mnogo je važnije da ti je s nekim lepo i da između vas postoji hemija, da si voljen i da voliš. Godine nisu bitne. Uvek sam zavodnica, ali pod tim ne podrazumevam da svog muškarca svaki dan dočekujem sa frizurom ili u negližeu. Smatram da je ljubav ulaganje jer ako je drugačije, onda ona nestane. Kad bih gledala iz perspektive svojih roditelja, brak bi za mene bio svetinja.", zaključuje lepa pevačica.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP