Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PROGOVORILA POSLE DEVET GODINA

Jelena Rozga pati od neizlečive bolesti

Autor: Hello! | 13.04.2015 - 13:30:00h | Komentara: 2

Od kada se pre 18 godina pojavila na javnoj sceni, Jelena Rozga mamila je uzdahe gde god da je otišla. Za sebe kaže da je prava lavica, ali priznaje da joj najveće probleme u živtu nije priredio nijedan muškarac, već tihi neprijatelj - hipertireoza, poremećaj štitne žlezde.

Jelena Rozga

Jelena Rozga | Foto: Facebook/Jelena Rozga

Jelena je pre devet godina shvatila da se sa njenim telom nešto ozbiljno dešava, i da ima zdravstvenih problema. Jedan lekarski pregled potvrdio je sve njene sumnje, kada joj je dijagnostifikovan poremećaj rada štitne žlezde.
Ova bolest izaziva probleme sa kilogramima i kožom, a Jelena je do sada uspešno sakrivala. Ipak, odlučila je da progovori, i da ispriča kako je tekla njena borba sa poremećajem štitne žlezde.
- Pred kraj 2006. godine osetila sam promene na svom telu. Preterano umaranje, gubitak težine ui veliki problemi sa kožom. To je bilo baš u periodu kada se moj život menjao, kada sam otišla iz grupe "Magazin" i započela solo karijeru. Odlučila sam da ispitam promene sa medicinske strane, i nažalost, dijagnostifikovana mi je hipertireoza - ispričala je Rozga za magazin "Hello!" i otkrila da joj svako jutro počinje hormonskom terapijom.
Poslednji komentari
  • Maki Vreme: 13.04.2015 20:54h

    Ma, dajte, molim vas! Na našem ex-Yu području, svaka druga osoba ima probleme sa štitnjačom, ili hipertireozu ili hipotireozu, a sve su to "blagodati" posle ratova i bombardovanja i zračenja... Sreća, te ima lekova, pa se ti poremećaji drže pod kontrolom, uz redovne kontrole kod endokrinologa, ali to su stvari sa kojima se može živeti! Posle vašeg bombastičnog naslova, pomislila sam da ima najmanje ALS, daleko bilo, koji je stvarno retka, teška i neizlečiva bolest, kad ono - problem sa štitnom!!! Teško će da zatrudni, ako ne drži stvari pod kontrolom, ali se i to da regulisati. Kada bi se svaka žena kontrolisala redovno, svašta bi se tu našlo, a ne samo štitnjača!

  • Dragan Vreme: 14.04.2015 08:23h

    Neka se |Javi Dr Radanu Dzodicu na Onkoloski taj je Najbolji Majstor Dragan

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP