Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

EKSKLUZIVNA ISPOVEST

Jelena Rozga: Priznajem,
varala sam momke!

Autor: A. O. | 15.03.2013 - 09:56:00h | Komentara: 0

Iako u javnosti važi za ''mala bez skandala'', promovišući pesmu ''Nirvana'' Jelena Rozga je, osim suvišnih krpica, odbacila i svoju poznatu rezervisanost, priznajući da se jako dobro prepoznaje u stihovima nove pesme koji govore o ženi koja je bila prevarena, ali je i sama varala.

Jelena Rozga

Jelena Rozga | Foto: youtube

- Jednostavno postoje određeni momenti kada preispitujete sebe i želite videti kako se vaša senzualnost transformiše.

Svaka nova pesma u meni budi neke nove emocije, neke nove misli, neke nove želje i strasti koje ponekad želim podeliti sa svima. Kada smo snimali ove fotografije, nisam bila ničim opterećena niti sam unapred razmišljala o njihovom efektu.

Čak smo i moj mali tim, koji čine vizažista Simona, frizer Martin i stilista Ivana, i ja u jednom trenutku hteli izostaviti čipkasti kombinezon, ali presudio je trenutak - kaže Jelena, prenosi Jutarnji.

Nosile su je emocije!

- Baš sam tada bila dosta raspoložena i rekla svima: ''Idemo se poigrati pokretom ženskog tela i prikazati neki mistični seksepil, pomešati erotiku i mistiku”. I tako se snimanje jednostavno dogodilo.

Da bi bilo koje snimanje bilo uspešno, celi tim ljudi koji sarađuje mora biti ujedinjen u ideji i viziji. Upravo to smo i postigli, ja sam se prepustila trenutku, nosile su me emocije, a čipkasti kombinezon samo mi je pomogao da se oslobodim ustezanja i rasplamsam strasti. To su trenuci zanosa koji se ne mogu kopirati, ali uz sve to mi smo se na snimanju odlično zabavili i to je najbitnije - rekla je Jelena.

Na pitanje da li je istina da je Tonči Huljić pesmu ''Nirvana'' napravio u maniru moderne rumunske klupske muzike Jelena je rekla: ''Zar u svetu u kojem vlada globalno nezadovoljstvo i u kojem je muzika jedan od retkih momenata koji ljudima vraćaju osmeh na lice treba preispitivati baš svaki uticaj, inspiraciju ili poreklo?

Zašto se uvek traže teorije zavere iza svake dobre pesme? Nekad je dobra pesma samo dobra pesma, bez dodatne priče. Pesma služi da ljude razveseli, ali i da im pomogne da prebole teške trenutke. ''Nirvana'' je moderna pesma, novog zvuka, sveže energije i vrućih plesnih ritmova.

Ima tu klupsku notu i rađena je u skladu s aktuelnim svetskim muzičkim trendovima. Savremeni aranžman, snažan tekst i plesna atmosfera glavni su aduti ove pesme, a Tonči kao pravi muzički vizionar ima drskosti biti nepredvidiv i dovoljno je ''lud'' da muzički ode gde niko neće.

A ja sam dovoljna ''luda'' da ga sledim''.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP