Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PROMOCIJA NOVE PESME

Jelena Rozga u Beogradu: Dugo nisam imala topliji doček!

Autor: Kurir | 19.07.2014 - 15:00:00h | Komentara: 0

Moram vam priznati da sam prijatno iznenađena. Dugo nisam imala topliji doček, rekla je pevačica nakon druženja sa fanovima u jednom novobeogradskom tržnom centru

Pevačica kasnila na snimanje i iznervirala kolege iz Srbije: Jelena Rozga

 Jelena Rozga | Foto: Petar Marković

Pevačica Jelena Rozga družila se sa obožavaocima u jednom novobeogradskom tržnom centru, gde je u pauzi između potpisivanja autograma i fotografisanja otkrila poslovne planove za leto i jesen, i predstavila svoju novu pesmu pod nazivom "Život je čudo".
Rozga je letom iz Splita došla u našu prestonicu, i pravo sa aerodroma uputila se u tržni centar, gde se družila sa vernim fanovima. Jelena je predstavila svoju novu pesmu "Život je čudo" samo tridesetak minuta pre intervjua, i to na svojoj oficijalnoj Fejsbuk stranici i Jutjub kanalu.
Napomenula je i da je nastup u jednom beogradskom klubu odložen za nedelju zbog vremenskih neprilika, i tom prilikom pozvala sve da dođu na svirku i dobro se provedu.

- Nastup je odložen je za nedelju, 20. jul zbog vremenskih uslova. Tamo ću po prvi put uživo otpevati svoju novu pesmu, za koju se nadam da će postati pravi letnji hit i dostojan naslednik prethodnica poput "Nirvane" - rekla je pevačica.
Najavila je radno leto, koje će obeležiti brojni nastupi i promocije pesme, ali pravi posao je, kako kaže, čeka na jesen.
- Kraj oktobra ili početak novembra rezervisani su za izlazak mog trećeg studijskog albuma, koji se polako ali sigurno privodi kraju. Pripremam i rijaliti program koji bi trebalo da zaživi na jesen. Ne mogu vam otkriti previše o tome. Samo to da će fokus biti na našem načinu rada, i da će imati potpuno pozitivan karakter, suprotno od onoga što recimo radi Kim Kardašijan u svom rijalitiju - izjavila je Splićanka.
Nije krila da je oduševljena toplim dočekom svojih obožavalaca koji su u velikom broju došli da bi se slikali sa njom.
- Moram vam priznati da sam prijatno iznenađena. Dugo nisam imala topliji doček". Za kraj, izjavila je da uživa u ljubavi i životu, a isto je savetovala svima na ovom svetu, jer kako njena nova pesma kaže: "Život je čudo".
Novu pesmu Jelene Rozge poslušajte ovde:


Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP