Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PRVE FOTOGRAFIJE NASLEDNIKA NOVAKA ĐOKOVIĆA

Jelena u šopingu sa Stefanom!

Autor: A. Radojević | 11.07.2015 - 07:00:00h | Komentara: 2

Umesto da slavi svoju prvu godišnjicu braka, Novak Đoković je igrao meč na Vimbldonu, dok je njegova supruga Jelena dan provela sa njihovim naslednikom Stefanom. Paparaco je uslikao Jelenu dok je juče pre podne šetala ulicama Londona i gurala kolica sa malenim Stefanom, a ovo je prvi put da je pokazano kako beba izgleda.

Supruga prvog tenisera sveta godišnjicu  braka je proslavila sa sinom, dok je  ponosni tata igrao meč na Vimbldonu

Supruga prvog tenisera sveta godišnjicu braka je proslavila sa sinom, dok je ponosni tata igrao meč na Vimbldonu | Foto: Profimedia

Sa osmehom na licu, Jelena je uživala sa svojim jedincem, a beba je sve vreme pila vodu iz flašice. Iako ima devet meseci, Stefan sam drži svoju flašicu. Londonsko sunce i vazduh su mu očigledno veoma prijali pošto nijednom nije zaplakao, te je mama mogla da uživa u razgledanju izloga.

Njih dvoje su se skoro sat vremena šetali, ali su dan iskoristili i da šopinguju u prestonici Engleske. Kako je prepodne brzo prošlo, mama i sin su se vratili u kuću koju Nole svake godine iznajmljuje dok traje turnir. Jelena je zatim uspavala Stefana i ostavila ga sa dadiljom kako bi podržala Noleta tokom meča.

Prve fotografije naslednika Novaka Đokovića

Prve fotografije naslednika Novaka Đokovića | Foto: Profimedia


- Nole i Jelena nisu imali sreće da on nema nijedan turnir na dan kada im je prva godišnjica braka. Iako su želeli da proslave ovaj važan datum, u tome nisu uspeli, ali će svakako kasnije obeležiti svoju godišnjicu. Za ovo vreme koliko su u braku, oni su doživeli mnogo lepih trenutaka. Jelena je na svet donela malog Stefana, a onda su zajedno o njemu vodili računa. Veoma se vole i bitno im je da su uvek jedno uz drugo, a ima vremena kada će proslavljati godišnjice braka. Uostalom, njima je svaki dan poseban - rekao nam je izvor blizak ovom paru.

Podsećanja radi, Jelena i Novak su na jučerašnji dan obavili građansko venčanje na Kraljevoj plaži u Miločeru, a dva dana kasnije u crkvi Svetog arhiđakona Stefana, na Svetom Stefanu, izgovorili su sudbonosno “da” i pred bogom.

Alo! robot pogodio lik Noletovog sina

U trenutku kada je Nole na svom Tviteru napisao da je Jelena u drugom stanju, nije se znalo kog pola je dete. I domaći i svetski mediji su tada spekulisali da li će Jelena na svet doneti dečaka ili devojčicu. Kako su mnogi tada mogli samo da nagađaju kako će izgledati njihova beba, ekipa “Alo!” im je pomogla, pa je pomoću veb-sajta “www.makemebabies.com” došla do potencijalne slike deteta. S obzirom da je juče prvi put pokazano kako izgleda Stefan, slobodno možemo reći da naš kompjuter nije pogrešio, te da foto-robot ima velike sličnosti sa Noletovim naslednikom.

Poslednji komentari
  • sasa Vreme: 13.07.2015 01:55h

    Prepravite sabana bajramovica u onog koji jeste

  • sumadinac Vreme: 13.07.2015 02:01h

    Ovo je bruka I ponizavanje,jos da su Acu roknuli pa da vam slavlje bude kompletno

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP