Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA ĆE ODLUČIVATI O TALENTU TAKMIČARA

Jelena u žiriju „Pinkovih zvezdica”!

Autor: Ekipa Alo! | 22.08.2014 - 13:30:00h | Komentara: 0

Pevačica raskošnog glasa Jelena Tomašević naći će se u žiriju muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice”, koje na ovoj frekvenciji počinje da se emituje od sredine septembra. Kako saznajemo od izvora bliskog “Pinku”, uveliko je ugovorena saradnja i potpisan je ugovor sa ovom pevačicom.

Tomaševićeva će  imati prliku da odabere  muzički najtalentovanijeg mališana Srbije u  konkurenciji do 15 godina

Tomaševićeva će imati prliku da odabere muzički najtalentovanijeg mališana Srbije u konkurenciji do 15 godina | Foto: Mitar Mitrović

- Čelnici Televizije “Pink” odlučili su se za Jelenu zbog toga što je smatraju jednim od najboljih vokala u Srbiji. Takođe, razlog više da odaberu Jelenu bio je i taj što je ona pobednica prvog ovakvog šou programa u Srbiji, “3K dur”. Jelena je sa zadovoljstvom prihvatila poziv televizije koja ove godine slavi dvadeset godina postojanja i uskladila svoje obaveze prema terminima snimanja šou programa - kaže naš izvor blizak ružičastoj televiziji.


“Pinkove zvezdice” su inače deo nove programske šeme TV “Pink”. U pitanju je šou program u kojem će učestvovati mladi pevači, starosti do 15 godina. Oni će izvoditi popularne numere i pokušati da svojim glasom osvoje petočlani žiri, publiku u studiju i širom sveta.

Ovaj projekat emitovaće se jednom nedeljno, počevši od sredine septembra, a sezona će trajati do februara kada će publika i žiri izabrati pobednika. Istovremeno, “Pink” će emitovati i šou program “Pinkove zvezde” u kojem će učestvovati pevači stariji od 15 godina. U žiriju će se prema pisanju domaće štampe, između ostalih, naći Svetlana Ceca Ražnatović, Marina Tucaković i Haris Džinović. Voditelj “Pinkovih zvezda” je Milan Kalinić, dok “Zvezdice” vodi Marijana Mićić. Ovo dvoje voditelja uveliko vežbaju na sceni ovih dana.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP