Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

U VEZI SA BIVŠIM SVOJE KOLEGINICE

Jelena Žeželj maznula dečka Seki Aleksić!

Autor: E. V. | 27.05.2014 - 20:13:00h | Komentara: 3

Voditeljka emisije „Ekskluziv“ na TV „Prva“ Jelena Žeželj otpočela je pre mesec dana ljubavnu vezu sa novosadskim biznismenom Zoranom Nedićem. Kako „Alo!“ saznaje, bivša učesnica „Velikog brata“ je neposredno posle raskida višegodišnje veze sa Manuelom Stojanovićem uplovila u romansu sa Nedićem, koji se nekoliko godina zabavljao sa Jeleninom koleginicom Svetlanom Aleksić sa konkurentske televizije.

Jelena Žeželj

Zasad krije vezu: Jelena Žeželj

 Prema rečima našeg izvora, par vešto skriva svoju vezu, a obelodaniće je onog trenutka kada budu sigurni da je to ono pravo.

- Jelena i Zoran se znaju već duže vreme, a postali su bliski kada je ona zimus sa drugaricama boravila u njegovom hotelu na Kopaoniku. On ju je svojim manirima i zrelošću odmah osvojio, ali tada je još uvek bila u vezi sa Manuelom, pa nije želela nikakav bliži kontakt. Kada je iz medija saznao da se njena veza sa Stojanovićem definitino okončala, Zoran je odmah kontaktirao sa njom i pozvao na večeru, gde su se bliže upoznali, a ubrzo posle toga i uplovili u romansu - kaže sagovornik „Alo!“, koji je insistirao na anonimnosti i dodaje:

- O njihovoj vezi sada znaju samo njihovi najbliži prijatelji i porodice. Jelena nerado komentariše novu ljubav jer su sve njene dosadašnje veze bile eksponirane u javnosti, da bi se na kraju završile raskidom. Kada nije zauzeta oko rada na emisiji, ona je često kod njega u Novom Sadu ili na Kopaoniku kako bi se osamili - završava naš izvor.

Voli voditeljke: Zoran tokom  veze sa Sekom

Voli voditeljke: Zoran tokom veze sa Sekom

 Inače, Zoran iza sebe ima jedan propali brak i dva sina, a sa Sekom Aleksić, koja je javnosti postala poznata 2008. godine kada je učestvovala na izboru za domaćina „Evrosonga“ u Beogradu, zabavljao se do pre dve godine. Kao i sada sa Jelenom, Nedić se i sa Aleksićevom retko pojavljivao u javnosti, a mediji su preneli da joj je za 27. rođendan poklonio put u Dubai.

U toku jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt sa Žeželjevom, ali ona nije odgovarala na naše pozive, dok je njena koleginica bila poprilično zbunjna našom informacijom.

- Ja to ne znam i ne zanima me i molim vas, nemojte to mene da pitate - bila je kratka voditeljka.

Jelena zavela sve u Kanu!

Uvek izazovna: Jelena u Kanu

Uvek izazovna: Jelena u Kanu

 Atraktivna voditeljka trenutno se nalazi u Kanu, gde se održava filmski festival, a svojim izgledom privukla je pažnju brojnih stranih foto-reportera, koji su je slikali u centru grada. Jelena je kratko na svom Fejsbuku prokomentarisala da se takve situacije dogode kada se neka srpkinja pojavi u inostranstvu noseći kreaciju Marijane Mateus.

Poslednji komentari
  • goca Vreme: 28.05.2014 03:50h

    kako maznula decka? seka je udata a ova tek ima da ih redja

  • Nevena Vreme: 28.05.2014 11:49h

    Ja sam mislila da je ova voditeljka Aleksic normalna devojka.

  • Marko Vreme: 31.05.2014 01:02h

    Jelena je prelepa, najlepsa nasa voditeljka! Ova Seka joj nije ni do kolena.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP