Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

EKSKLUZIVNI DEBI

Jelena Žeželj počela sa vođenjem emisije "Ekskluziv"! (VIDEO)

Autor: Novosti | 28.08.2013 - 14:50:00h | Komentara: 3

Bivša učesnica rijaliti programa „Veliki Brat“, Jelena Žeželj, u ponedeljak je imala svoj debi u emisiji „Ekskluziv“ i sudeći po komentarima gledalaca, odlično se snašla u novoj ulozi. Devojka koja je donedavno punila novinske stupce danas je ta koja izveštava o našim poznatim ličnostima.

Jelena Žeželj

Od "Velikog brata" do "Ekskluziva" : Jelena Žeželj

Da li ste očekivali angažman u „Ekskluzivu“ kada ste došli na Prvu TV?
- Došla sam posle treće godine fakulteta željna znanja, ali ne mogu da kažem da u dubini duše nisam imala velike snove. Posle šest meseci prakse, počela sam da radim u redakciji ‘Tačno 1′ kao novinar. Ubrzo zatim i kao prezenter vremenske prognoze za emisiju ‘Tačno 9′. Podrška koju su mi pružale kolege i urednice Irena Popović, Aneta Radivojević i izvršna urednica Nataša Ranitović dovele su me ovde gde sam danas – u redakciju najgledanije emisije kratke forme o šou-biznisu.
Da li je to ono čemu ste u profesionalnom smislu težili?
- Biti deo ovakvog projekta je velika čast i zaista sam ponosna što sam sada deo malog ali uigranog i veoma uspešnog tima. Oduševljena sam bila kada su mi saopštili da ću menjati Danijelu Buzurović. Priznajem, neće mi biti lako, publika je navikla na njen specifičan način vođenja ‘Ekskluziva’, na njenu dikciju, osmeh, mimiku, ali ovom prilikom obećavam da ću se zaista potruditi da budem odlična u svom poslu.
Kako su vas prihvatile kolege iz „Ekskluziva“?
- Predivno. Od trenutka kada sam prošla audiciju, urednica ‘Ekskluziva’, Bojana Kesić, svakodnevno vežba sa mnom. Jovana Simonović i Danijela Buzurović mi nesebično daju savete. Novinari Nikola Rumenić, Ružica Petronijević i Neda Raković takođe mi mnogo pomažu, na njihov specifičan način otkrivaju mi tajne poznatih. Od ove sezone tu je sa nama i moj kolega, novinar, iz redakcije ‘Tačno’ Ivan Vukajlović, sa kojim sam protekle godinezad veoma lepo sarađivala.
Ko je od poznatih ličnosti vaš profesionalni izazov, koga biste voleli da upoznate?

- Za ‘Ekskluziv’ ne postoje prepreke kada je život javnih ličnosti u pitanju. Najveći izazov je to što sam deo ovog tima, a sve drugo je lako, jer su novinaru „Ekskluziva“ sva vrata uvek otvorena.


Poslednji komentari
  • Lidija Vreme: 28.08.2013 15:13h

    Kakva vest a ja mislila da je postala negde asistentica na fakultetu! Ma dajte molim vas ko je ta osoba i zašto je toliko bitna ! Exluziv sam do sada smatrala za super emisiju a od sada je izgleda na nivou Farme!

  • Hana Vreme: 28.08.2013 21:03h

    Uz duzno postovanje,mislim da bi trebalo zameniti voditeljku!

  • milan Vreme: 10.05.2014 11:14h

    voleo bih da se emisija bavi pravima muskaraca da izgledaju kako zele da imaju ista prava kao zene na ulepsavanje, naprimer da se sminkaju ,lakiraju nokte,nose haljine,suknje jer to nije znak homoseksualnosti vec pitanje rodne ravnopravnosti ja nisam homoseksualac a volim da tako izgledam i nisam jedini koji tako misli

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP