Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ŠOK U KANU

Jelena Žeželj: Tarantino ne želi da podrži poplavljenu Srbiju!

Autor: A. O. | 27.05.2014 - 14:30:00h | Komentara: 5

Voditeljka „Prve“ Jelena Žeželj vratila se iz Kana, odakle je izveštavala sa Filmskog festivala. Imala je prilike da vidi i razgovara sa brojnim poznatim ličnostima od kojih ju je veoma razočarao Kventin Tarantino

Jelena Žeželj

Jelena Žeželj | Foto: facebook

- Prisustvovali smo najelitnijim žurkama gde je ulaz rezervisan samo za zvezde. Snimatelj Dejan Milovanović i ja smo bili gosti Daria Kirole koji je bio jedan od organizatora velike Amber Lounge zurke koja je označila početak Grand Prix-a u Monte Carlu. Na partiju je bio i Džastin Biber, Tamara Eklston, Viktoria Silvester, princ Albert od Monaka i mnogi drugi. Haljine Marijane Mateus su mi bile, slobodno mogu da kažem - ulaznica na VIP zurke! Ono što me je razočaralo jeste Kventin Tarantino, koga sam pitala da li je čuo za poplave u Srbiji, izjavio je da nije a kada sam ga pitala da li želi da pošalje poruku podrške našem narodu rekao je da ne želi, "jer su to političke stvari - rekla je za Prva.rs Jelena Žeželj koja priznaje da joj je prijala pažnja fotoreportera.

Kventin Tarantino

Kventin Tarantino | Foto: AP

- U Kan sam otišla potpuno spremna zahvaljujući Marijani. Ona mi je spremila osam haljina i nakit. Bila sam izuzetno zapažena, a blicevi fotoaparata su sevali sa svih strana. Snimali su me, a ubeđena sam da nisu znali ni ko sam. Reporteri su mi čak postavljali pitanja. Sve me je to izuzetno zabavilo - kaže Jelena za “Blic”.

Jelena Žeželj

Jelena Žeželj | Foto: facebook

Poslednji komentari
  • xxx Vreme: 27.05.2014 15:08h

    Tarantino je bre gospodin čovek za ovu personu koja je kao nešto poznata i to zbog toga što je bila u Velikom bratu i po tome što je izbacila kućni video. Kapacitet je devojka, nema šta.

  • uf Vreme: 27.05.2014 17:20h

    Da li je ovo moguce?! Apokalipsa

  • stara kuka Vreme: 28.05.2014 00:59h

    Nemate pojma koliko sam tek ja razočarana što umesto da pročitam nešto o filmovima na kanskom festivalu(to je ipak filmski festival)slušam o njenim haljinama i kako je bila zapažena.Ali,nije ona kriva što ne zna zašto je otišla u Kan-krivi su oni koji su je poslali.

  • MladenP Vreme: 28.05.2014 07:54h

    Ova izvestavala sa filmskog festivala????????? Ha, ha, ha, ha, ha....ha, ha, ha, ha...........ma nije moguce?????????????? Ona zna sta zeli Kventin Tarantino....auuuuuuuuuuuu ovo nigde nema..... vratite je u VB i neka slika i dalje zadnjicu!!!!!!!!!!!!!!! Sramota!

  • Igor Milutinovic Vreme: 28.05.2014 12:31h

    Vidi ko se nasao da komentarise Tarantina?Ko si bre ti,uopste?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP