Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TUČA

Jevrić i Polumenta se sukobili
u Bijelom polju: Ekrem i Šako
se umalo potukli!

Autor: Aleksandra Radojević | 21.08.2013 - 12:15:00h | Komentara: 4

Da estradne zvezde ponekad ne mogu da prihvate nečiju popularnost, dokaz su Šako Polumenta i Ekrem Jevrić, koji su se umalo potukli na nedavno održanom koncertu u Bijelom Polju jer crnogorski pevač navodno nije mogao da veruje da je internet zvezda dobila veće ovacije od njega.

Besan  napustio koncert: Ekrem  Jevrić

Besan napustio koncert: Ekrem Jevrić | Foto: Dušan Milenković

Naime, Polumenta je prvo bio u šoku što publika toliko voli Jevrića, a dodatno se iznervirao kada mu je Ekrem rekao da je velika zvezda.


- Ekrem i Šako su nedavno zajedno nastupali na humanitarnom koncertu u Bijelom Polju, gde je bilo baš dosta ljudi. Trebalo je da izvedu po nekoliko pesama, a kada je Šako uvideo da Ekrema publika više pozdravlja, nije mogao da veruje.
Nije mu bilo jasno zašto je to tako, ako se uzme u obzir da pevaju u njegovom rodnom gradu, a i da su Jevrićeve glasovne mogućnosti prilično skromne. Nakon što je Šako izašao na scenu i otpevao nekoliko pesama, publika je uzvikivala i tražila Ekrema. Polumenta se toliko iznervirao da uopšte nije želeo da ustupi mikrofon Jevriću niti da najavi njegov nastup, kao što su činili pevači koji su prethodno nastupali.

Ljubomoran na kolegu?:  Šako Polumenta

Ljubomoran na kolegu?: Šako Polumenta | Foto: Miloš Rafailović

Šako se dodatno iznervirao kada mu je Ekrem prišao i rekao: „Vidiš da sam ja velika zvezda, veća i od tebe“. Da nije bio humanitarni koncert i da nije bilo toliko ljudi, verovatno bi došlo i do tuče, ali je Šako uspeo da se smiri i da ignoriše Jevrića - izjavio je za „Alo!“ izvor koji se našao na licu mesta i dodao da su se njih dvojica nakon sukoba međusobno ignorisali.

Nastup u rodnom  gradu: Polumenta

Nastup u rodnom gradu: Polumenta


- Nakon što su se verbalno sukobili, Ekrem i Šako su se sve vreme ignorisali. Kako je Polumenta oduvek imao poštovanja prema internet zvezdi, nije imao nameru da nastavlja svađu, ali ga je zaista iznerviralo Jevrićevo ponašanje. Čak i kada se koncert završio, njih dvojica se nisu pozdravili, već je svako otišao svojim putem - ispričao nam je izvor sa lica mesta.

U nameri da dobijemo komentar Šaka Polumente, pokušali smo da kontaktiramo s njim, ali se u toku jučerašnjeg dana nije javljao na telefon, a i do Ekrema Jevrića nismo uspeli da dođemo.
Poslednji komentari
  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 21.08.2013 17:03h

    Могу да се туку, јербо су оба обрезена осунаћена, па није битно ко је победио. Они су своји и нека се туку међу собом. Ми треба да их пустимо да се тепају међу собом, да се не мешамо, да покупимо чауре.

  • Feniks Vreme: 21.08.2013 23:23h

    Samo je jedan Eki . Sinoc gledam Mik Dzegera i mislim se , gradjen kao i Ekrem . Ekrem bi trebao da plese kao Dzeger na sceni , da ga imitira . Nas zanima hoce li Ekrem na farmu 5 ili nece ?

  • hasan Vreme: 22.08.2013 10:29h

    Pa Sako je umisljeni pevac,nije nista bolji od Ekrema.bolje da odu obojica da kopaju zemlju.

  • Dada011 Vreme: 22.08.2013 15:26h

    najstrasnije je sto jednom primitivnom Ekremu koji nema razreda osnovne skole novinari daju prostora kao da je u najmanju ruku engleska kraljica,ne znam ko njega zove i od njega pravi zvezdu,on i njegova pojava su dno dna,suvisno i za komentarisati,Srbijo hoces li se baviti pravim ljudima koji imaju nesto da kazu i pokazu??!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP