Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SKANDAL: POZNATA PEVAČICA NE PRESTAJE DA ŠOKIRA JAVNOST SVOJIM IZJAVAMA

JK: Dobro je što Šešelj umire od raka!

Autor: Ivan Gajić | 15.11.2014 - 10:15:00h | Komentara: 4

Nakon što je Vojislav Šešelj još jednom ponovio da mu je drago što je bivši premijer Srbije Zoran Đinđić ubijen, oglasila se i Jelena Karleuša skandaloznom izjavom u kojoj kaže da je dobro što je lider radikala teško bolestan.

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša | Foto: M. Milanković

“Jedno je likovati nad ubistvom, a drugo konstatovati da je nekom karma zakucala
na vrata”, poručila je Jelena

- Šešelj je ponovio da je dobro što su ubili Đinđića. Na to samo treba dodati da je dobro što Šešelj umire od raka - napisala je Karleuša na svom Tviter profilu.


Posle ovakvog komentara, veliki broj pratilaca joj je zamerio i napao je što likuje nad nečijom bolešću, ko god da je u pitanju, na šta je pevačica imala spreman odgovor:

U „sudaru“ sa estradom: Vojislav Šešelj

U „sudaru“ sa estradom: Vojislav Šešelj | Foto: A. Dimitrijević

- Moj argument su činjenice, istina i hrabrost da je kažem. Malograđanski stavovi me ne interesuju. U slučaju Šešelja, ja mu ništa ne prizivam. Samo gledam kako funkcioniše i radi. ”Drago” je emocija koju prema dotičnom nemam. Reč “dobro” je suština. “Dobro” za ovu zemlju natopljenu mukom i krvlju zbog njega. Jedno je likovati nad ubistvom, a drugo konstatovati da je nekom karma zakucala na vrata - objašnjavala je “mala od skandala”, a onda je stavila komentar u kojem sebe hvali govoreći za sebe da je jako inteligentna.


Nemanja Šarović

Nemanja Šarović | Foto: Jelena Vučetić

- Toliko sam vrhunski inteligentna da sam u stanju jednom rečenicom navesti sve idiote u državi da kolektivno udaraju glavom u zid. Jače!


Pred kraj polemike sa njenim pratiocima, opravdavajući svoj stav, Karleuša se “pohvalila” kako je u toku dana dobila veliki broj pretnji zbog izjava o lideru radikala:

- Danas sam dobila ukupno 711 pretnji smrću zbog Šešelja, zašto samo pretite? Vaš Šešelj je konkretnije rešavao probleme. Pi*ke!

Šarović: Šešelj je neko, a Karleuša niko


Kada smo pozvali Nemanja Šarović, zamenika predsenika SRS-a, najpre nije hteo da reaguje na Karleušinu izjavu uz obrazloženje da je on ozbiljan čovek.
- Ne mogu da reagujem na svakakve izjave, znate neko mora imati određeni kredibilitet - rekao je on i nastavio:
- Zašto niko nije regaovao kada je Čedomir Jovanović slavio smrt Slobodana Miloševića puštajući šarene balone na Kalemegdanu, a Šešelj sad nema to pravo da kaže da se raduje što je Đinđić ubijen. To samo pokazuje da živimo u licemernom društvu u kome postoje dvostruki aršini- kaže Šarović.
Na naše ponovljeno pitanje šta misli o tome što Šešelj daje takve izjave, on je odgovorio:
On to može da priča zato što je Vojislav Šešelj neko, a Kerleuša je niko.R. Ć.

Poslednji komentari
  • jovan Vreme: 15.11.2014 08:01h

    Ko tako izjavljuje, nije bolji od drugoga. JK nema mogućnosti da se na drugi način eksponira niti da privuče pažnju na sebe. Naduvani silikoni više nikoga ne privlače, a ono deranje što ona naziva pevanjem ubija bubna opna. Ne opravdavam Šešeljovu izjavu i smatram je sramnom za jednog srpskog političara, ali da mu neko zbog toga poželi smrt i to od raka, takođe ne prihvatam kao normalnu pojavu. Uostalom JK je kao i mnoge druge "pametne" pevačice bruka naše estrade i muziku vode direktno u Teheran.

  • Dabgd Vreme: 15.11.2014 10:28h

    Ovaj ce da kaze da je Karleusa niko, a ko je ovaj. Seselj je zlocinac, a Karleusa ubedljivo najintelignetnija pevacica u Srbiji.

  • maki Vreme: 16.11.2014 00:26h

    JK nikome zla nije nanela. Ako je volis, slusaj je, ako ne volis, ne slusas je i kraj price. S druge strane, politicari unistise ovaj narod i ovu drzavu!

  • SMS Vreme: 16.11.2014 00:41h

    Zena ima petlju da kaze ono sto drugi misle. Takvi kao Seselj steta je sto su se rodili.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP