Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POP DIVA NAŠLA SE U ULOZI VODITELJKE

JK intervjuisala đubretara!

Autor: S. Arsić | 16.05.2013 - 07:02:00h | Komentara: 9

Pop diva Jelena Karleuša, koja je poznata kao borac za ljudska prava i neko ko ljude ne deli po nacionalnosti, seksualnom opredeljenju, boji kože i drugim stvarima, dokazala je to i ovoga puta, kada je poželela da intervjuiše komunalnog radnika.

Izjava  radnika  „Gradske  čistoće“  dirnula je  zvezdu

Izjava radnika „Gradske čistoće“ dirnula je zvezdu | Foto: Oksana Krutenjuk

Naime, pevačica je davala izjavu za jednu televiziju, kada je ugledala đubretara. Istog trenutka uzela je od voditelja mikrofon, zagrlila sagovornika i upitala ga kako je, na šta joj je on odgovorio da je dobro i da je srećan čovek.

Kada mu je rekla da bi volela da bude srećna kao on, čistač joj je rukom pokazao na kontejner i rekao: “Izvolite”. Pevačica se slatko nasmejala na njegovu repliku i saopštila da ju je naveo na razmišljanje. Nakon toga se pop diva pridružila mnogim kolegama koje su bile na otvaranju vinskog bara “Loža”, koji je otvorila voditeljka Marija Lazić. Među poznatima našli su se Vlada Stanojević, Aco Pejović, Ljupka Stević, Ćemo, Sale iz “Tropiko benda”, Cvija, Tamara Filipović i mnogi drugi.

Sale Tropiko

Sale Tropiko | Foto: Oksana Krutenjuk


- Dok sam davala intervjue, nekoliko čistača me je vrlo lepo i burno pozdravilo. To me je dirnulo, prišla sam im i pružila ruku. Jedan od njih mi je poljubio ruku, što me je oduševilo. Htela sam da iskoristim prisustvo medija da dam šansu jednom naizgled običnom čoveku da kaže u kamere sve što mu leži na srcu.

Uživali: Ćemo,  Vlada, Ljupka i Aco

Uživali: Ćemo, Vlada, Ljupka i Aco | Foto: Oksana Krutenjuk

Zagrlila sam čistača i rekla mu: “Izvoli, snimaju te, sad je tvoja šansa da kažeš koje probleme ovo društvo može da ti reši!” Čovek se osmehnuo, pogledao me vrlo čudno i rekao: “Nemam probleme, ja sam srećan čovek.” Odavno me nešto tako nije dirnulo i potreslo. Stajala sam pored njega i zadivljena i postiđena. Zadivljena snagom i ponosom čoveka koji se krvavo muči i pošteno radi da opstane.
A postiđena što mi je čovek u nekoliko reči objasnio koliko sam u životu u opštoj trci za sticanje i dokazivanje pobegla od životne suštine. Svaki čovek koji uz svu muku, nemaštinu i životnu nepravdu ostane častan i plemenit moj je brat - rekla nam je Jelena.
Poslednji komentari
  • brane Vreme: 16.05.2013 08:36h

    hehe,treba da snosite odgovornost prema buducim generacijama sto jk nazivate divom i jos pop!kad bi nam barem objasnili sta je tu i zato diva i sta je tu pop?!

  • ComelVidra Vreme: 16.05.2013 10:38h

    Čekajte a ko je ovaj u narandžastom odelu pored đubretara.

  • Gospodin Ministart Vreme: 16.05.2013 12:57h

    KRALjICA!!!

  • Gospodin Ministar Vreme: 16.05.2013 12:57h

    KRALjICA!!!

  • brane Vreme: 16.05.2013 13:29h

    videli komunalci plastiku pa ko vele da recikliraju,mora da se ovaj oduzeo kad mu je plastika progovorila,zato je i rekao kad je video da je zadovoljan svojim zivotom,sa njom se ne bi menjao sigurno,a ona kako rece sa njim bi....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP