Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ODGOVORILA

JK o Seki Aleksić: Uvek sam bila na meti zavidnih!

Autor: Puls | 31.01.2014 - 18:40:00h | Komentara: 3

Jelena Karleuša je juče objavila na svom „Facebook“ profilu odgovore na ona pitanja koja joj stižu od fanova. Između ostalog je odgovorila na pitanje kako reaguje na napade i prozivke koje na njen račun stižu od folk pevačice Seke Aleksić.

Jelena Karleuša

- Pogledam se u ogledalo i zadovoljno se nasmejem, a onda zagrlim lepog i uspešnog muža, i moju Atinu i Niku, i u sebi pomislim: „Život je lep“. Iskreno, uvek sam bila na meti zavidnih, neostvarenih i onih kojima moja sreća i uspeh smeta. Preko mog imena dobijaju malo marketinga i opet padaju u zaborav. Naučila sam da ih razumem i sažaljevam. Nije im lako! – prokomentarisala je Karleuša.
Poslednji komentari
  • mimimi Vreme: 31.01.2014 23:03h

    Jedna je jedina JK, druge su kafanske ...

  • Ludi ja Vreme: 01.02.2014 01:15h

    Pitam se na cemu da joj neko zavidi ?Inace bolje je i kafanska,nego krestava pevacica,jer se u kafani pekao dobar pevacki zanat.A doticnu nemogu da klasifikujem i pored najvece volje u ni jednu kategoriju, jer je sve drugo osim pevacica...

  • Slobodan Vreme: 01.02.2014 14:10h

    Doticna osoba je pocela da iskace i iz jogurta...Ljudi,prosto je neverovatno da Karleusa ima toliku medijsku paznju.Cime je to ona zasluzila???Pamecu,pevanjem...Nicim izazvana svadja se sa svima ne birajuci mesto i vreme.Primitivizam i nedovljna svest o sebi joj ne dozvoljava da shvati da ne poseduje nista specijalno.Zena fudbalera i pevacica u pokusaju...Vizuelno,po mom skromnom misljenju,generalno izgleda provakativno sto joj je verovatno i cilj.Ne zelim vise da se bavim Jelenom Karleusom,jer inace i nisam neko ko vodi tudje zivote,ali mi je zasmetala ta njena,prevelika ,zastupljenost u medijima.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP