Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PROZIVKE

JK "oduvala" Cecinog sina!

Autor: Ekipa Alo! | 30.04.2013 - 09:19:00h | Komentara: 15

U medijima je odjeknula vest vezana za sina Svetalne Cece Ražnatović, jedne od najvećih zvezda s naših prostora. Veljko Ražnatović na društvenoj mreži Ask.fm odgovara na brojna pitanja svojih virtuelnih prijatelja. Nevolje nastaju kad se Veljko osvrnuo na lik i delo Jelene Karleuše.

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša

Pored toga što je branio majku, Veljko nije propustio priliku i da uputi pomalo uvredljive komentare na račun pevanja i izgleda, kao i ponašanja "Dive".


Iako su možda mnogi očekivali da komentar JK bude suroviji, "nerpijateljskiji", ona je u najmanju ruku, iznenadila.
- Izgleda da ovo dete ne zna ko su mu mama i tata. Ali nisu deca kriva. Svačijem detetu želim samo najbolje, kratko je napisala JK na svom privatnom profilu.

 

Veljko: Karleuša će posle Ušća pući od muke u svojoj plastici  

Veljko Ražnatović žurka

Veljko Ražnatović | Foto: Smedia

Animozitet Svetlane Ražnatović i Jelene Karleuše traje već više od jednu deceniju. Izgleda da se to prenosi i na decu, kako rastu (i počinju da koriste društvene mreže)....

Primera rad, Cecin sin Veljko, veoma je aktivan na društvenoj mreži Ask.fm gde odgovara na brojna pitanja svojih virtuelnih prijatelja. Pre izvesnog vremena, Veljko se osvrnuo i na lik i delo JK.


Princeza će morati da se pokloni KRALJICI... Moja mama ne ide na taj nivo, moja mama ume da se ponaša kao DAMA, što je za dotičnu nepoznat pojam
 

- Princeza će morati da se pokloni KRALJICI :), odgovorio je Veljko na konstataciju jednog korisnika ove mreže, koji je napisao da je Ceca najlepša kraljica, dok Karleuša ne zna da peva.

Na pitanje da li je istina da su Karleuša i Ceca zapravo privatno jako dobre, Veljko se našalio na račun vokalnih sposobnosti plavokose pevačice.

- Svaki dan bleje zajedno, inače Karleuša tada dolazi na časove pevanja kod keve :D, napisao je Veljko, a onda je na konto većeg broja pregleda jednog Karleušinog videa, u odnosu na Cecin napisao: “Moja mama napuni Ušće od 150.000 ljudi, JK ne može diskoteku od 200… :D Sad ti meni kaži ko je kraljica.. Nikada se preko Jutjuba nije gledala popularnost ;)”



Opleo po JK: "To je ta 'diva'… Jadan je njen život"

- To je ta “diva”… Jadan je njen život. Čega se pametan stidi, budala se ponosi. Ovo je realan primer da iz nje izbija ljubomora koju više ne može da sakrije, ali moja keva nije kriva što je savršena i što je svi vole, JK to već odavno zna, samo eto sada i pokazuje da više ne može da trpi, sve se zna i sve se vidi, zna se da je kraljica jedna, Veljkov je komentar na naslovnu stranu jednog nedeljnika, na kojoj su zajedno bile Ceca i Jelena – Karleuša je tada Ceci docrtala brkove i fotku objavila na Tviteru.

- Šta da mislim o osobi koja je sama sebe prozvala divom, koja ne ume da peva, ajde što ne ume da peva, ne ume dve normalne da sklopi, odgovorio je Veljko na pitanje šta misli o Karleuši, a na konstataciju da njegova mama nikada nije javno odgovorila Jeleni, dodao: “Dotična nije vredna pažnje, moja mama ne ide na taj nivo, moja mama ume da se ponaša kao DAMA, što je za dotičnu nepoznat pojam :)”

Kada ga je neko od korisnika ove društvene mreže upitao zašto toliko proziva Jelenu, kada ga ona ni ne spominje, Veljko je odgovorio. “Samo iznosim svoje mišljenje koje ni pola nije uvredljivo kao što ona priča. Ona je uvredila jednom Anastasiju i mene, zato je završila na sudu, sad ćuti, ali moju mamu non stop proziva, ali zato ona ima samo reči, i navikala je sama za sebe da je diva, da je moja mama ovakva onakva, ali moja mama je najpametnija žena koju poznajem. Lepo žena samo ćuti, kulira, ne obazire se, i samo delima joj nabija komplekse još više… :D Samo što ja ne mogu da prećutim, ja moram da kažem ono što mislim. :D Mislim da će Karleuša posle Ušća ove godine da pukne od muke u svojoj plastici, videćemo… ;)”

Poslednji komentari
  • Pravična Vreme: 30.04.2013 09:53h

    Ovako,ne volim ni jednu ni drugu . Istina,Karleuša ne zna da peva. Ali ovaj mali ufurani dečko preteruje.U pravu je jelena kada je rekla da mali ne zna ko su mu mama i tata. KRIMINALCI !! Da nije bilo Arkana,lopova najvećeg,dotična Svetlana Ceca Ražnatović bi sada verovatno pevala ispod nekog šatora ! Toliko.

  • Stefan Vreme: 30.04.2013 09:58h

    Jadna Ceca, a jos jadniji sin. Zamalo da mi ih bude zao.

  • Gagi Vreme: 30.04.2013 09:59h

    Prica o plastici, a mama mu je kraljica plastike.... Pri tome, lazni oreol koji nosi godinama je izasao na videlo... Slazem se da nanogica nema konkurenciju, posle toliko godina kradje i lezanja u zatvoru, niko na estradi joj nije ravan! :D

  • CECIN vatreni fan ZG Vreme: 30.04.2013 10:15h

    Riječ je o lažnom ask.fm-u, ono nije Veljko pisao, dečko ima pametnijeg posla, ne pada mu na pamet da se prepucava s dotičnom luđakinjom

  • sara Vreme: 30.04.2013 10:31h

    Bitno je da ti znas ko su ti roditelji.Nezna se ko je od njih dvoje lepši. Deci uvek teško pada kada im neko roditelje vređa.Naročito su sinovi osetljivi na svoje mame.... Tebe samo treba ignorisat, to te najviše boli!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP